LG G2

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Palecuk
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob pro 07, 2013 18:05
Zařízení: HTC Desire Z LG G2

LG G2

Příspěvek od Palecuk » pát pro 13, 2013 23:09

asi to vyřeším folií... nějaká k doporučení?? přemýšlel jsem nad InvisibleSHIELD HD.. sice cena trochu vejš, ale proti telefonu prd.. :D

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: LG G2

Příspěvek od Jumbo78 » pát pro 13, 2013 23:19

Dej radši tempered glass... Poté, co jsem sám vyzkoušel, fólii už nikdy

Palecuk
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob pro 07, 2013 18:05
Zařízení: HTC Desire Z LG G2

LG G2

Příspěvek od Palecuk » pát pro 13, 2013 23:27

Na G2??? vypadá to zajímavě.. funguje to jak má??? myslím jako funkce displeje a tak.. a kde se to dá sehnat?? krom ebay..

IvanGS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: čtv srp 04, 2011 8:43
Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T

LG G2

Příspěvek od IvanGS » úte pro 17, 2013 13:43

Palecuk, Asessino - každý má jiné zkušenosti. Quick Window pouzdro mám od prvního dne. Neškrábe a nevytváří prachový čtverec, fólii nepoužívám. Samozřejmě je čtverec okna méně čistý než zbytek, zvlášť když se okno používá k příjmu a ukončování hovorů apod., tato plocha je prostě více "frekventovaná". Telefon nenosím v kapse plné prachu ani ve které se uvolňují částečky textilie, přes den leží na stole v kanceláři, když někam vyjdu, strčím do kapsy, na delší pobyt v kapse strkám telefon ještě do vysouvacího pouzdra. S pouzdrem mám tu nejlepší zkušenost, střídám černé a bílé a pro srovnání jsem teď objednal i podobné pouzdro Nillkin. Ale každý to máme jinak, nejlepší je vyzkoušet pouzdro ve vlastním "režimu" a nespoléhat na rady ostatních.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 311
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

LG G2

Příspěvek od Davedroid » sob úno 01, 2014 18:12

Dneska jsem ho prines dom 32gb a steluju. Je super.
...jen...nevite, jak nastavit qwertZ s cestinou. V nabidce u Cestiny jsem objevil jen qwertY. :-(
Diky

Deaktivovaný účet (01.2014)

LG G2

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2014) » ned úno 02, 2014 17:36

Zatím to nejde, mělo by to být vyřešeno v updatu na 4.4 KitKat.
Já používám klávesnici Google, takže tento problém jsem hned od začátku obešel.

Pepa rsv4
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 03, 2014 21:53
Zařízení: Xiaomi MI2S 32GB
Bydliště: Bojkovice

LG G2

Příspěvek od Pepa rsv4 » pon úno 03, 2014 22:05

Dnes jsem objednal LG G2 32GB. Doposud jsem používal MI2S 32GB. Tady jsem používal klávesnici SwiftKey a jsem s ní spokojen. Jak funguje na LG G2? Máte ještě nějaká doporučení pro začátek. Root ??

Gwaihir
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte dub 22, 2008 12:13
Zařízení: LG G2, Nexus 7
Bydliště: Brno

Re: LG G2

Příspěvek od Gwaihir » pát úno 07, 2014 21:00

SwiftKey na LG funguje stejně dobře jako všude jinde. Kup si ještě kablík na připojení flashky.

Pepa rsv4
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 03, 2014 21:53
Zařízení: Xiaomi MI2S 32GB
Bydliště: Bojkovice

Re: LG G2

Příspěvek od Pepa rsv4 » ned úno 09, 2014 13:51

Diky za odpověď. Už vyzkoušeno. Dokonce i predikce z MI2S se mě přenesla. Kablík mám už od Nexuse. Zatím mě ale těch 32gb stačí. Máš na svém telefonu root?

Gwaihir
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte dub 22, 2008 12:13
Zařízení: LG G2, Nexus 7
Bydliště: Brno

LG G2

Příspěvek od Gwaihir » pon úno 10, 2014 10:44

Root nemám a zatím nemám pocit, že mi chybí. Vše šlape parádně.

skreko
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 19, 2014 11:11
Zařízení: OnePlus One

LG G2

Příspěvek od skreko » stř úno 19, 2014 11:15

ahoj uvazujem nad kupou 32GB verzie. prosim ta aka je dostupna kapacita pri tejto verzii? dakujem :)

Pepa rsv4
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon úno 03, 2014 21:53
Zařízení: Xiaomi MI2S 32GB
Bydliště: Bojkovice

Re: LG G2

Příspěvek od Pepa rsv4 » stř úno 19, 2014 11:31

Telefon mi píše 24,8 GB.

Uživatelský avatar
paja-hk
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 25, 2010 2:56
Zařízení: ETEN X500
Bydliště: Hong Kong

Re: LG G2

Příspěvek od paja-hk » ned bře 16, 2014 10:38

Davedroid píše:Dneska jsem ho prines dom 32gb a steluju. Je super.
...jen...nevite, jak nastavit qwertZ s cestinou. V nabidce u Cestiny jsem objevil jen qwertY. :-(
Diky
Tak jsem právě nainstaloval update na LG klávesnici a teď tam je qwertz verze.

Uživatelský avatar
paja-hk
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 25, 2010 2:56
Zařízení: ETEN X500
Bydliště: Hong Kong

Re: LG G2

Příspěvek od paja-hk » ned bře 16, 2014 10:55

Tak bacha! Ta nová klávesnice je pěkně rozbitá. Padá a spousta nastavení je jenom prázdná bílá obrazovka. Co to LG vypustilo. [DISAPPOINTED FACE]

Gwaihir
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte dub 22, 2008 12:13
Zařízení: LG G2, Nexus 7
Bydliště: Brno

LG G2

Příspěvek od Gwaihir » ned bře 16, 2014 14:47

Nějak mě začíná zlobit baterka - i přes vypnutou wifi mi za noc klesne o 20% a telefon je celkově tak na jeden den. Sice pohodlně, ale bylo to lepší....

Máte nějaký fígl, jak zjistit, co vám žere baterku?

Dík.

Uživatelský avatar
paja-hk
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 25, 2010 2:56
Zařízení: ETEN X500
Bydliště: Hong Kong

Re: LG G2

Příspěvek od paja-hk » ned bře 16, 2014 15:01

Jestli jsi rootnutej tak zkus Greenify. Něco ti běží na pozadí.

Gwaihir
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte dub 22, 2008 12:13
Zařízení: LG G2, Nexus 7
Bydliště: Brno

LG G2

Příspěvek od Gwaihir » ned bře 16, 2014 15:52

Nemám root. Jiná možnost?

Uživatelský avatar
paja-hk
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 25, 2010 2:56
Zařízení: ETEN X500
Bydliště: Hong Kong

Re: LG G2

Příspěvek od paja-hk » ned bře 16, 2014 15:59

20% za noc je dost. Něco co sis nainstaloval ti užírá pěkně baterku. Zkus https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector" onclick="window.open(this.href);return false; , ten by ti mohl ukázat, co to je.

Necituj prispevek nad tvym! koumes

Reptal
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pon led 13, 2014 21:14
Zařízení: Lumia 930

LG G2

Příspěvek od Reptal » ned bře 30, 2014 17:34

Mohl by mi někdo poradit s updatem ? Zapl jsem telefon napojit na Pc vyhodilo mi to aktualizaci na novou verzi tak to zkontrolovalo začlo stahovat a potom napsalo chybu. Ať vyjmu baterku restartuji telefon vypojím usb a znovu zapojím. Ale trochu nedomysleli když telefon má uživatelsky nevyjmutelnou baterku. Potom tam skočí modernizuji a 0% i po hodině. Nevíte co s tím ?
Díky za rady

Uživatelský avatar
paja-hk
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 25, 2010 2:56
Zařízení: ETEN X500
Bydliště: Hong Kong

Re: LG G2

Příspěvek od paja-hk » ned bře 30, 2014 17:40

Jsi rootnutej? Když zapneš telefon, tak naběhne stará Rom?
Jde o to, jestli to spadlo při downloadu nebo už při upgradu.

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 hostů