TORQUE-vůbec neumim spojit ECU auta s prográmkem Torque

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Odpovědět
krotitel88
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob čer 01, 2013 7:34
Zařízení: Htc desire X

TORQUE-vůbec neumim spojit ECU auta s prográmkem Torque

Příspěvek od krotitel88 » stř čer 12, 2013 21:10

Ahoj lidičky, má někdo zkušenost s tímto prográmkem? Prostě se mi to nechce spárovat s autem a vůbec nevim co stim (Ford Mondeo). Moc prosím o pomoc. Díky

martan1981
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: sob črc 11, 2009 22:13
Zařízení: SGS4

Re: TORQUE-vůbec neumim spojit ECU auta s prográmkem Torque

Příspěvek od martan1981 » čtv zář 26, 2013 19:02

Skús napísať niečo podrobnejšie. Mne aplikácia funguje výborne.

MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 232
Registrován: sob úno 02, 2013 0:03
Zařízení: Nokia Lumia 920

TORQUE-vůbec neumim spojit ECU auta s prográmkem Torque

Příspěvek od MikeyMCZ » čtv zář 26, 2013 19:55

A máš auto, které podporuje vyčítání dat přes OBD2?

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: TORQUE-vůbec neumim spojit ECU auta s prográmkem Torque

Příspěvek od Jumbo78 » čtv zář 26, 2013 21:03

Může být vadný OBD adaptér. Taky mi z aukra nefungoval(nechtěl se spojit s Torque) a nakonec jsem musel objednat z Číny

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů