HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 31, 2011 23:00

V HTC pracují na novém telefonu s Androidem a obřím displejem o úhlopříčce 4,7", který nabídne WVGA rozlišení (480 x 800 px). Model s kódovým označením Runnymede zřejmě bude vůbec prvním telefonem, který by měl vzejít z nedávno ohlášené spolupráce značek HTC a Beats (informovali jsme zde). Telefon bude vybavený systémem Android 2.3.4 s prostředím Sense 3.5, 1,5GHz single-core procesorem (MSM8255), 768 MB RAM a 16 GB vnitřní paměti. Na zadní straně najdeme 8MPx fotoaparát s duální přisvětlovací diodou, který zvládne nahrávat video v HD rozlišení (720p). Součástí balení budou sluchátka značky Beats. Informace o datu uvedení na trh a ceně zatím zveřejněny nebyly, nicméně podle zákulisních informací bychom se představení měli dočkat už velice brzy.

obrázek

Zdroj: PocketNow

Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát led 02, 2009 14:24
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Tom Vysoudil » stř srp 31, 2011 23:06

Tleskam k pribalovani sluchatek Beats. Otazkou je, jake modely to budou ;-)

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od premikkoci » stř srp 31, 2011 23:20

proč tak malé rozlišení displaye?

Uživatelský avatar
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 375
Registrován: čtv led 07, 2010 23:35
Zařízení: iPhone

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od _iNTERFACE » čtv zář 01, 2011 2:06

pripajam sa k ubohemu rozliseniu displaya...ale pri htc sa neda divit nicomu...

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Cleric » čtv zář 01, 2011 3:24

Taky nechápu to rozlišení, hlavně v dnešní době, kdy už se pomalu začíná přecházet na qHD.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Henatko » čtv zář 01, 2011 5:44

Můj názor je ze výrobce nám neudělá jeden dokonalý přístroj protože by jsme za nedlouho nekupovali další ;) každý ma něco víc.

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od niky79 » čtv zář 01, 2011 5:56

premikkoci píše:proč tak malé rozlišení displaye?
Take je to singlecore a navic malo pameti (jak z nam HTC, z tech 768 MB zbude pro uzivatele a aplikace kolem 200 MB)

Uživatelský avatar
GreenArrow
Ban
Ban
Příspěvky: 1156
Registrován: čtv dub 15, 2010 14:41
Zařízení: iPhone 6

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od GreenArrow » čtv zář 01, 2011 8:12

Zkrátka to co jsem psal,HTC neumí vyrobit jeden pořádnej mobil,oni potřebují neustále tahat z lidí peníze,aby si každej měsíc kupovali novej mobil
A kdo mě řekne,že je to marketing,tak mi vysvětlete proč to Applu funguje,1 mobil za rok?

esaras
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: stř pro 16, 2009 22:05
Zařízení: HTC HD2 (WP7,WM6.5,Android 2.3,Ubuntu 10.10,MeeGo)

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od esaras » čtv zář 01, 2011 9:01

Ono nejde o to ze neumeji, ale oni nechteji, uz s hd2 to prehnali, vem si ze moje 2 roky stara hd2 ma prakticky "stejne streva" jako dnesni singlecore pristroje - prakticky nulovy posun vpred a htc mezitim stihlo vydat nejmene 20 pristroju....

bigben
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon črc 11, 2011 9:10
Zařízení: Samsung Omnia7

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od bigben » čtv zář 01, 2011 10:54

Display s HD rozlišením bude až v dalším modelu s 5" displayem.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od premikkoci » čtv zář 01, 2011 11:09

niky79 píše:
premikkoci píše:proč tak malé rozlišení displaye?
Take je to singlecore a navic malo pameti (jak z nam HTC, z tech 768 MB zbude pro uzivatele a aplikace kolem 200 MB)
No jo, ale iphone 4 má taky vyšší rozlišení a vše funguje jak má. HTC už ani neumí zvolit správný hardware

esaras
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: stř pro 16, 2009 22:05
Zařízení: HTC HD2 (WP7,WM6.5,Android 2.3,Ubuntu 10.10,MeeGo)

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od esaras » čtv zář 01, 2011 12:09

premikkoci píše:No jo, ale iphone 4 má taky vyšší rozlišení a vše funguje jak má. HTC už ani neumí zvolit správný hardware
Jo no, to bude mit takovy rastr, ze pres to propadne kocka.

Uživatelský avatar
Lucifero
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: ned úno 13, 2011 9:57
Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Lucifero » čtv zář 01, 2011 13:22

vše bych na tom skousl i to že v dnešní době je už jedno jádro a ta paměť u vlajkové lodi docela krok zpět. Ale ten displej :???: :cry: k pláči, pokud konečné specifikace nebudou jiné, tak pochybuji že tento model bude úspěšný a to by bylo dobře, aspoň by viděli, že si mají hýčkat své věrné zákazníky a jejich finance.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Standa » čtv zář 01, 2011 16:41

esaras píše:...uz s hd2 to prehnali, vem si ze moje 2 roky stara hd2 ma prakticky "stejne streva" jako dnesni singlecore pristroje - prakticky nulovy posun vpred a htc mezitim stihlo vydat nejmene 20 pristroju....
Oni to nejspíš museli přehnat. Jejich tehdejší omezování vývoje už dosáhlo únosné meze (malé displeje, slabé procesory, chybějící standardní jacky pro sluchátka, nepřisvětlený foťák...). Tak to museli nakopnout dost výkonnou mašinou a trochu spravit reputaci.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Cleric » čtv zář 01, 2011 17:23

HTC ty telefony seká jak Baťa cvičky. A raz za čas udělají nějakou obnovu designu a malou korekci střev.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Pipa » čtv zář 01, 2011 18:49

Nechápu na co potřebujete vyšší rozlišení - nejspíš na to aby musela být výkonější grafika a zase to víc žralo.
Já mám 5" LCD a klasický rozlišení a jsem spokojenej - nevím k čemu by mi bylo lepší rozlišení - to je honění se za technikáliema bez reálný potřeby.
Na necelých 5 palcích chtít rozlišení jak na noťasovi - nechápu.

Uživatelský avatar
Lucifero
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: ned úno 13, 2011 9:57
Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Lucifero » čtv zář 01, 2011 19:29

To máš sice Pipo pravdu,(promiň že to přeženu) ale přeci jen, asi bys nechtěl mít na své mašince starý standard rozlišení 320x240 viď? Technologie prostě musí jít dopředu a v tomhle dělá HTC naopak krok zpět. Ono přeci jen na takové ploše už může jít ten rastr trochu vidět a písmenka nebudou tak hezky čistá a některé technofily jako se přiznám, že jsem já, to pak může rušit. Zvlášť na vlajkové lodi, která by měla být tím nejlepším co může firma ze sebe dát. Ale je pravda, že nikde není psáno, že toto bude top model.

Ale komentář s Baťovskou velkovýrobou u HTC to sedí :tlem: Měli by asi trochu zvolnit a soustředit se raději na exkluzivitu u top modelů.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Pipa » čtv zář 01, 2011 21:28

dle profilu vidim že máš DHD - máš snad potřebu lepšího rozlišení. Jak říkáš pokrok jde dopředu ..... ale všeho s mírou a hlavně s rozumem, finále všeho je opěvování dnes můžu říct stařičké HD2

Uživatelský avatar
Lucifero
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: ned úno 13, 2011 9:57
Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od Lucifero » pát zář 02, 2011 6:19

No tu potřebu mám, neříkám že to je nutnost, ale říkám že jsem technofil :tlem:
Takže musím mít vždy technologickou špičku, takovy už prostě jsem já. Není to rýpání ani provokace, je to jen touha po nových věcech. Proto jsem měl taky v PC jako jeden z prvních SSD HDD (i když za takovou cenu, že jsem jim zaplatil hezké prémie :tlem: ) tak samo to u mě bylo s monitorem a technologii led, první nokia se simbianem, takové krásné vajíčko, myslím že to bylo 6600 po klasických telefonech krásný krok kupředu a jak jsme se rozplívali nad displejem asi 3" tloušťkou přístroje asi 1,5cm! a foťákem 1,2mpx a rozlišení displeje 320x240 (a kde jsme s displeji dnes?) a další takové hračky a další. Sice mě tato ,,úchylka" stojí dost peněz, jelikož první kusy jsou vždy za takové peníze, aby zaplatily vývoj novinky, ale za to byla vždy ukojena má zvědavost a touha po novinkách. Za pár let se budeme smát rozlišení 480x800 a to je dobře. Já jsem pro inovace , novinky a neustále krůčky dál a dál. I když malé, tak ale aspoň nějaké.
Takže chci lepší displej, lepší procesor, více operační paměti, větší kapacitu, větší displej, silnější a modernější baterii, štíhlejší přístroj a lepší foťák. Chci to a vůbec se za to nestydím :tlem:
A to všechno za pár let bude standart, to je na tom to krásné 8-)

Uživatelský avatar
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř říj 03, 2007 14:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Bydliště: Praha

HTC Runnymede: 4,7" Android s 1,5GHz procesorem

Příspěvek od kome » pát zář 02, 2011 6:24

Ja se ted vracim z Sensationa na Streaka ,prototoze to rozliseni mi nehradi velikost displeje streaka ,ktery je pro me i pres nizzsi rozliseni pouzitelnejsi.

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů