Motorola Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Uživatelský avatar
pepe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: úte zář 14, 2010 15:01
Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Bydliště: Hradec Králové

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od pepe » úte čer 14, 2011 17:32

Ve většině souhlasím, ale jak jsem již psal, s tovární ROM LG O2X (pár aplikací zmrazených) mám volno 100MB, když nic nedělám. Když spustím pár věcí, klesne to tak na 65MB. Když se přiblíží k 50MB, začíná se trochu sekat...

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od TomasNM » úte čer 14, 2011 17:35

Mozme si o tom podebatovat tak za 3 roky,ci 512 staci alebo nie. Neni som z tych,ktori kupuju "najnovsi namakany stroj" len preto,aby ho za 3 mesiace vymenil za "este namakanejsi". Mne telefony vydrzia dost dlho,len uz sa bohuzial take nevyrabaju,ktore by ten dlhy cas prezili,ako svojho casu HTC Himalaya. Na margo Hera,nevybojovat si ho ako firemny "na skusku Androida",nekupil by som ho ani keby bol zo zlata.
Kludne si zaplatim aj 20000czk za nieco,co vydrzi.
Do tej doby nazdar.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte čer 14, 2011 18:45) --
pepe píše:Ve většině souhlasím, ale jak jsem již psal, s tovární ROM LG O2X (pár aplikací zmrazených) mám volno 100MB, když nic nedělám. Když spustím pár věcí, klesne to tak na 65MB. Když se přiblíží k 50MB, začíná se trochu sekat...
No a to je prave to,ze masina,najnadupanejsia z najnadupanejsich zacina mat problem po 3 mesiacoch predaja.
Nehovoriac o tom,ze sa to predava so starymi verziami Android,lebo s novymi by to uz nebolo znesitelne.
Takze to znamena,ze neplacem kvoli menej RAMky teraz,ale ze po update na novsiu verziu to stacit uz nebude(v nadeji mat plnohodnotne funkcie,ktore WM ma uz 7 rokov vyladene).

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od htcjirka » úte čer 14, 2011 17:51

Na Arc je u z k dispozici jedna z novejsich verzi 2.3.4 .A problem s RAM neni,ba naopak,je ji vice,protoze nova verze je naopak lepe optimalizovana a bezi mene zbytecnych procesu na pozadi..takze ani toto neni argument.
To ze LG neumi udelat rom a je to zname..ROM od tohoto vyrobce nepatri mezi zrovna povedene,co na to rict..Spatnemu kuchari rom bude i 1GB malo..kdyz tam naplaca plno nadstaveb a vlastnich prostredi.

Qual
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv lis 04, 2010 20:12
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus (PAC 4.3)

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od Qual » úte čer 14, 2011 18:31

Mám GW620, mělo by mít 256MB RAM, aplikace ukazují zhruba 190MB a při spuštěných 8 aplikacích mám volno ještě cca 40MB (uptime telefonu týden) s Androidem 2.3.4, swap nemám. Takže nevím, asi špatně vyladěná ROM, když ani 512MB nestačí :)

Doufám, že bude odnož Droidu 3 i pro Evropu, viděl bych to jako docela dobrého nástupce mého LG.

Uživatelský avatar
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 155
Registrován: čtv pro 14, 2006 12:57
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB
Bydliště: Praha

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od JanHavlicek » úte čer 14, 2011 18:32

TomasNM píše:Kludne si zaplatim aj 20000czk za nieco,co vydrzi.
Do tej doby nazdar.
Když si dneska koupíš něco současného za desítku (třeba Optimus black nebo co já vim) a za 1,5 roku si koupíš za 10 zase něco novějšího, tak to máš lepší... a nemusíš tu brečet nad parametry

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Motoroly Droid 3: Nová fotografie a upřesnění HW parametrů

Příspěvek od TomasNM » úte čer 14, 2011 18:51

Smutne je to,ze nic nove mi nevrati ovladatelnost WM. Tudiz nic nove nevyhovuje.

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů