Zdroj: Pocketnow.com
Mno ja myslim, ze je MNOHEM vice dulezitejsich veci na Androidu, ktere by bylo treba pridavat a opravovat ;o) Ale to je jen otazka casu, protoze bylo jasne hned ze zacatku, ze Android pujde cestou funkci i za cenu toho, ze zprvu nebudou fungovat na 100%. A to mi vyhovuje, protoze je lepsi, aby funkce byla uvedena polofunkcni a casem byla opravena, nez aby nebyla vubec, treba ze strachu z toho, ze uzivatele s ni mohou mit problemy, i kdyz tady prichazi samozrejme na scenu jeste jedna varianta typu "kdyz neco nefunguje jak ma nebo jak potrebujes, zkus si najit program, ktery to umi" a tato varianta aspon u Androidu casto funguje (pravda ne uplne vzdy) a casto i zdarma (pravda to hledani optimalniho programu je nekdy zdlouhave a casto nemozne, pokud uzivatel neumi moc dobre pracovat s vyhledavanim podle klicovych slov).Cleric píše:Ještě bych uvítal nahrávání videa z nějaké běžící aplikace nebo hry.
Aneb jak jsem rikal "je MNOHEM vice dulezitejsich veci na Androidu, ktere by bylo treba pridavat a opravovat".Pavel Vlasák píše:Android jako takový má velké množství nedostatků a po jejich vyčtení by mi nezbylo nic jiného nežli sklopit oči, ale absence možnosti screenshotu bez práv roota nebo bez aplikace na PC je úsměvná a nedůležitá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů