HTC Wildfire

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Odpovědět
minado
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte črc 06, 2010 20:53
Zařízení: galaxy spica 2.1

HTC Wildfire

Příspěvek od minado » stř črc 07, 2010 14:09

T-mobile ted nabizi HTC Wildfire za 5300 dosti rozumna cena, ale o tomto telefonu se neda najit prilis zkusenostich recenzi, prosim o nejake postrehy. dekuju.

edit by admin: Recenzi HTC Wildfire najdeš zde včetně videopohledu, tak snad ti pomůže v rozhodování.

Uživatelský avatar
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát črc 25, 2008 11:42
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

HTC Wildfire

Příspěvek od Fatal_Soldier » pon črc 26, 2010 18:38

Nad Wildfirem kvůli ceně uvažuju, ale jak je to s GPS? je tam normální GPS přijímač třeba pro iGo nebo nějaký navigační program nebo pouze a-GPS? díky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Wildfire

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 26, 2010 20:59

je tam normální 20kanálový GPS čip, který je součástí čipové sady od Qulacommu, takže s tím navigační programy pro Android nemají problém.

Uživatelský avatar
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát črc 25, 2008 11:42
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

HTC Wildfire

Příspěvek od Fatal_Soldier » stř črc 28, 2010 16:22

výborně, takže už mám jasno o nástupci svého diamonda. :)

Goust91
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob srp 07, 2010 8:43
Zařízení: Zte skate,huawei g300,Htc desire x,Htc One V,

HTC Wildfire

Příspěvek od Goust91 » sob srp 07, 2010 8:45

Zdarvím všechny, chtěl bych se zeptat jestli HTC Wildfire umí aktivní tapety??

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Wildfire

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob srp 07, 2010 8:49

Ano samozřejmě, pokud to výrobce nezakáže. Zajímavé co dnes lidi zajímá na komunikátorech :-D

Edit: u mne to normálně fungovalo, ale už jsem slyšel, že někdo tu nabídku neměl vůbec.

Goust91
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob srp 07, 2010 8:43
Zařízení: Zte skate,huawei g300,Htc desire x,Htc One V,

HTC Wildfire

Příspěvek od Goust91 » ned srp 08, 2010 8:08

Já jsem si zjistil o tomhle telefonu dost ale bohužel jsem tohle jediné nikde nenašel. Jsou duležitější věci to moc dobře vím. Ale jinak díky za odpověd.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Wildfire

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned srp 08, 2010 9:12

Ona to není věc telefonu, je to věc OS.

Uživatelský avatar
Caddy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned bře 09, 2008 2:07
Zařízení: Motorola Moto G, HTC Desire Z
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

HTC Wildfire

Příspěvek od Caddy » úte srp 10, 2010 17:29

To se mi snad zda, ono to chce IMEI, abych mohl stahnout HTC Sync....a kdyz ho zadam, tak ho to neakceptuje. A stare HTC Sync od Hera ten telefon nebere.....takze Wildfire me na**al driv, nez jsme ho zacal zkouset pouzivat....nemate nekdo to HTCsync stazene aktualni, aby mi slo? Diky.

To je ted super doba, kdyz se vyrobci predhaneji, jak uzivani vic zneprijemnit....

dr_know
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát srp 06, 2010 18:15
Zařízení: HTC Wildfire

HTC Wildfire

Příspěvek od dr_know » úte srp 17, 2010 21:28

Zdravím všechny, mám problém se svým HTC wildfirem. Asi mám nějak blbě nastavenou gps nebo co, protože mi zaboha nechce najít moji polohu :(
Přes wifi úplně bez problému, ale ve chvíli kdy odpojím wifi a chci si najít polohu jen přes GPS, ani ťuk, navigace taky nic.
Koukal jsme na nastavení, mám zaškrtnuto, že kj získání polohy ma pouzít satelity GPS ale pořád nic.
Předpokládám že je to nějaká blbost,někde něco odkliknout a je to...
díky moc za případné rady!

Goust91
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob srp 07, 2010 8:43
Zařízení: Zte skate,huawei g300,Htc desire x,Htc One V,

HTC Wildfire

Příspěvek od Goust91 » čtv srp 26, 2010 7:40

Dobrý den chtěl bych se zeptat Jsem tak nějak rozhodnutý pro HTC Wildfire ale ted jsem koukal že má přijít do prodeje Samsung i5800 Galaxy 3 a cena má byt také přijatelná kolem 5000 tis. Display by měl být lepší co jsem koukal podle parametru než u HTC Wildfire, zajímá mě který z těchto telefonu je lepší v celkovém srovnání ?? Díky moc za odpověd

lucasnew
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát srp 27, 2010 23:12
Zařízení: nokia

HTC Wildfire

Příspěvek od lucasnew » pát srp 27, 2010 23:23

Dobry den vsem,

lze na HTC Wildfire sledovat online vysilani z http://www.ct24.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ?

Tuhle informaci se v recenzich nikde nedoctu. Sledovat youtube lze..

Moc dekuji

Uživatelský avatar
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát črc 25, 2008 11:42
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

HTC Wildfire

Příspěvek od Fatal_Soldier » sob srp 28, 2010 12:09

Samsung i5800 Galaxy 3 bude dle mého názoru horší než Wildfire. Display má sice rozlišení 240x400 ale jiný poměr stran takže bude bych řekl naprosto shodný display jako u Wildfire ale jak už jsem řekl pouze s jiným poměrem stran. Procesor je u Samsungu trošku silnější, ale má méně RAM (i5800 256MB RAM/Wildfire 384MB RAM). Dále Wildfire má lepší fotoaparát a také, co bych řekl že je největší výhoda HTC je jeho hliníkové tělo. i5800 jsem v rukou nedržel, ale řekl bych, že to bude jako všechny Samsungy. Prostě plastový.

Osobně bych zvolil Wildfire!

Goust91
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob srp 07, 2010 8:43
Zařízení: Zte skate,huawei g300,Htc desire x,Htc One V,

HTC Wildfire

Příspěvek od Goust91 » ned srp 29, 2010 10:42

Díky moc doufal jsem že dostanu takovou odpověd je jasno a rozhodnu to :-) včera jsem volal na Vodafone a na žádném obchodě ho nemaj skladem a ani na skladě a nevědí kdy zase příjde takže prostě pech musím počkat ale díky moc za názor.

brunda
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon srp 30, 2010 11:56
Zařízení: n97-plavaček

HTC Wildfire

Příspěvek od brunda » pon srp 30, 2010 11:58

pry je maji naskladnit až 3.9

PeTr7650
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob zář 04, 2010 10:12
Zařízení: HTC Wildfire

HTC Wildfire

Příspěvek od PeTr7650 » sob zář 04, 2010 10:21

koupil jsem jej pred par dny a zatim bojuji s problemem, ze se mi nechce spojit s HTC Sync. HTC mi hlasi "v pocitaci nelze najit htc sync", pritom v PC je spusteny.
Avsak jsem zatim zcela nadsen, sice si zvykam na ovladani, ale funguje velice svizne (po letech s WM je to nezvyk :-D ) a je zcela kompatibilni se vsim co jsem mu zatim predhodil.

kulda
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř srp 11, 2010 15:01
Zařízení: HTC Legend

HTC Wildfire

Příspěvek od kulda » pon zář 06, 2010 9:11

Asi blbá připomínka..Máš to spojený kabelem ? přes BT to nejde..

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC Wildfire

Příspěvek od Termiks » pon zář 06, 2010 14:47

PeTr7650 Jak si spokojený s displejem? Všichni říkají že to rozlišení na takhle velký displej je už prostě málo. Jak to vypadá při prohlížení obrázků nebo webu? A co aplikace? Není s nima problém kůli tomu rozlišení?

PeTr7650
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob zář 04, 2010 10:12
Zařízení: HTC Wildfire

HTC Wildfire

Příspěvek od PeTr7650 » úte zář 07, 2010 21:46

kulda píše:Asi blbá připomínka..Máš to spojený kabelem ? přes BT to nejde..
uz sem to poresil v jinem vlakne zde na foru. Nemel sem zapnute "ladeni USB" menu. Po zapnuti a reinstalu to jede jak vino.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 07, 2010 22:50) --
Termiks píše:PeTr7650 Jak si spokojený s displejem? Všichni říkají že to rozlišení na takhle velký displej je už prostě málo. Jak to vypadá při prohlížení obrázků nebo webu? A co aplikace? Není s nima problém kůli tomu rozlišení?
nemam s displejem problem. Mozna je to tim, ze displej neprohlizim zblizka a nevenuju tomu az takovou pozornost.
Prohlizeni obrazku uz je slabsi, priznavam. Presel jsem na wildfire z NOKIE 6220 classic a ta mela spickovy displej. Prohlizim-li fotky na HTC, tak si vzpominam na dobu, kdy jsem na prvnim MDA prohlizel v RESCU fotky z fotaku a neveril ty "kvalite" (na tehdejsi dobu -> rok 2003 to bylo neco neuveritelneho). To je jedina slabina. Ale pri cteni webu, mailovani, volani atd., tj. cinnostech, kvuli kterym jsem to kupil, nepozoruji problemy.
Co se tyce aplikaci, tak se zatim seznamuju s Androidem, takze sem nainstaloval jen par novych apps. A zatim zcela bez problemu.

Dugles
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte říj 05, 2010 22:33
Zařízení: HTC pro touch 2

HTC Wildfire

Příspěvek od Dugles » sob říj 23, 2010 0:17

Zdravím, zajímalo by mě, jak je to teda s tou podporou aplikací? (ať už hry či jiné užitečné aplikace) Vzhledem k tomu že displej má jiný poměr stran. Dále by mě zajímalo jestli to má nějaký měřič celkem provolaných minut (s tím že bych si je vždycky po měsíci vynuloval) a zpráv (popř i přenesených dat-ale to vzhledem k přednostnímu využívání wifi není tak důležité). To jsou asi dvě hlavní věci kvůli kterým jsem na vážkách. Potom bych poprosil nějakého uživatele win mobile (idealně 6.1) a zároveň uživatele androidu o porovnání těchto dvou OS, co se týče složitosti (různé nastavování..) a rychlost? Dřív jsem měl Symbian, potom jsem zkusil WinM 6.1, to mi absolutně nesedlo, se symbianem až na tu rychlost jsem neměl problém, tak váhám mezi symbianem (třeba i kdybych počkal na ten poslední) a androidem. Kdyby tu náhodou byl nějaký brněnský uživatel androida, rád by se pobavil přímo s ním, pokud by to bylo možné. Předem Díky za odpověď

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů