Zdroj: Engadget
Jenže co má Dell dělat pokud chce prodávat? Když se podíváš do všech možných diskuzí, jsou většinou chváleny právě ty beznápadovité telefony, kterých už tu bylo stopadesát předtím, a které splňují dvě tři měřítka "stylovosti" a domnělé elegance (jsem rád, že žiju v době, kdy jsou všechny telefony tak prudce stylové a elegantní).uni píše:No to hnus velebnosti. Otisky, radujte se. Měl jsem pocit, že Dell je natolik sebe uvědomělá společnost, že dokáže vytvářet vlastní design a mít vlastní myšlenky (viz. PDA v minulosti). Ale tohle není Dellu hodno:-/
Naprosto souhlasím! Velká lesklá plocha, které jasnou většinu zabírá dotykový displej, nad displejem sluchátko a pod ním tlačítka! Nokia si ten koncept měla patentovat, tenhle nápad jí teď budou krást všichni...Muthor6 píše::D Naprostá kopie Nokie X6. Podívejte se na tu podobu
No tak Nexus One je extrém, ten razí novou cestu snad jen v tom, jak vypadat co nejlevnějiuni píše:Standa: no nevím, po představení Nexus One (nebo jak se teď vlastně ta "demonstrace technologií" jmenuje) proběhal očividná vlna zklamání, od vizionářské společnosti se čekalo něco jiného (ale na to tu máme prostě jen ten Apple). Dell jsem také považoval v tomto za silnou společnost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů