Kde prosím může být chyba

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » pát kvě 15, 2020 19:52

Popíšu problém.
Noname telefon. Zmáčnku 3 a zobrazí se 6, 5, 2 zmáčknu 7 a zobrazí se 4 nebo 5.
Telefon restartuji už fungue,
Hlavě se s ním nedají psát zprávy, protože to píše nesmysly.
Myslíte je to telefonem nebo androidem. Android je 7.0 a stačí reinstalovat?
děkuji

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2001
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; LG G
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od koumes » sob kvě 16, 2020 18:23

Asi nejaka app to muze delat,nebo divna klavesnice.
Hr to muze vyresit,ale neinstaloval bych vsechny zbytecne app a klavesnici dat od googlu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 17, 2020 19:53

Vadny dotyk.

qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » ned kvě 17, 2020 20:44

takže vyhodit telefon? není jiné řešení ?
děkuji

slovak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř led 22, 2020 17:10
Zařízení: LG optimus
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od slovak » ned kvě 17, 2020 22:54

qqwerm píše:
pát kvě 15, 2020 19:52
Noname telefon. Android je 7.0
Skús dopísať aj PRESNÝ názov telefónu.

qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » pon kvě 18, 2020 19:16

Ulefone S8

slovak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř led 22, 2020 17:10
Zařízení: LG optimus
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od slovak » úte kvě 19, 2020 2:27

qqwerm píše:
pon kvě 18, 2020 19:16
Ulefone S8
Vyzerá to na nízkonákladovú skladačku ( sú zložené tak , aby ledva vydržali 2 roky )
Ak by aj ponúkli opravu LACNO , očakával by som čoskoro iné problémy.
Keby sme našli VIAC používateľov tohto telefónu , slabé miesto konštrukcie ( niečo , čo často vadí používateľom ) by sa ukázalo.

qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » úte kvě 19, 2020 9:15

Ahoj
dělá to jen někdy a stačí restartovat a je to funkční.
kdyby to bylo na h***o složené, dělalo by to vždy / pokaždé, přece ne?
mýlím se?

slovak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř led 22, 2020 17:10
Zařízení: LG optimus
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od slovak » úte kvě 19, 2020 11:30

qqwerm píše:
úte kvě 19, 2020 9:15
kdyby to bylo na h***o složené, dělalo by to vždy / pokaždé, přece ne?
Pokiaľ ti nevadí často rekalibrovať touchscreen ( to sa deje pri reštarte ) , obdivujem tvoju trpezlivosť.
Nízkonákladové telefóny nemusia obsahovať chybu pri montovaní. Firma šetrí na testoch a dá do ostrého predaja aj modely , kde vzájomná kompatibilita inak dobrých súčiastok nieje vyskúšaná. U teba je to dotyková vrstva na displayi.

qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » stř kvě 20, 2020 23:10

Vadí ...

mám tam 2 simkarty z dávné doby, na které občas někdo zavolá. Jinou funci to nemá. To je můj Smartphone druhý takový. První má na h***o konektor a druhý display.

I má nedražší navigace od Garmin má ne h***o konektor. Dá se nabít jen doma, zatížen konektor knížkou.

slovak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř led 22, 2020 17:10
Zařízení: LG optimus
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od slovak » čtv kvě 21, 2020 0:35

qqwerm píše:
stř kvě 20, 2020 23:10
Dá se nabít jen doma, zatížen konektor knížkou.
Ja som starý N97 nabíjal so zasunutým dreveným špáratkom vedľa USB portu :-D

qqwerm
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát kvě 15, 2020 19:46
Zařízení: IPHONE 4S

Re: Kde prosím může být chyba

Příspěvek od qqwerm » sob kvě 23, 2020 15:21

já mám monitor od Acer 24", který zadním deklem přivírá kus dřeva, který tlačí na záladní desku. jinak by se rozkonverigovat obraz.
n70 mi stále hlásí OFFLINE. Myčka nám nemyje, pračka nepere, už aby ten COVID-19 byl fuč

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů