Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Nicol12
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 24, 2018 16:22
Zařízení: Wiko Ridge Fab 4G

Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od Nicol12 » sob lis 24, 2018 16:38

Pomozte mi prosím s oživením mobilu. Mám Wiko Ridge FAB 4G. Najednou mi mobil hodil hlášku, že se nenačetlo nějaky šifrování. Restartovala jsem mobil a ukázalo se mi to samé s tím, že musím dát mobil do továrního nastavení. Tak jsem to tedy udělala ale to bylo vše. Nyní nejde nic. Mobil zapnu, ukáže se jen logo Wiko a android a dál nic. Když jsem chtěla udělat factory reset tak jsem šla do toho menu, tak to menu mi najede ale mám tam žluty hlášky
E:failed to mount /cache (invalid argument)
E:Can't mount /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't mount /cache/recovery/last_log
E:Can't mount /cache/recovery/last_install
Jsem bezradná a již na prášky. Pomožte mi prosím. Nevím co s tím dál.
Díky.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2094
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od koumes » sob lis 24, 2018 21:31


Nicol12
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 24, 2018 16:22
Zařízení: Wiko Ridge Fab 4G

Re: Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od Nicol12 » sob lis 24, 2018 22:04

Nefunguje. Do resetovaciho menu se dostanu ale nedeje se nic. Porad mam dole ty zluty hlasky. :-(

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2094
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od koumes » sob lis 24, 2018 22:08

A provedeny oba dva WIPE?Ne jen jeden.
Jinak ty hlasky tam sou proto,ze tam neni pametovka.
Pak hlavne by to chtelo sehnat posledni rom a nahrat ji z recovery.Jinak googlit.

Nicol12
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 24, 2018 16:22
Zařízení: Wiko Ridge Fab 4G

Re: Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od Nicol12 » ned lis 25, 2018 13:21

Druhej nemuzu skusit kdyz telefon nejde zapnout.Wiko jsou Francouzi, ne Cina. Nebo se pletu? Aktualni rom jsem stahla z Wiko ale nefunguje nahrat firmware z sd karty.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12244
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Re: Factory reset nefunguje.Wiko Ridge FAB 4G

Příspěvek od htcjirka » ned lis 25, 2018 14:40

Wiko je sice společnost se sídlem ve Francii, ale telefony si nechává na zakázku od různých OEM dodavatelů vyrábět v Asii, které pak podle svých interních strategií dodává na vybrané trhy. Většinovým vlastníkem firmy je čínská společnost Tinno Mobile se sídlem v Šen-čenu.

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů