Android 6 a zamykací obrazovka

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
weri2909
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned zář 25, 2016 7:40
Zařízení: Samsung Galaxy J5

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od weri2909 » sob říj 01, 2016 12:28

Po update na Samsungu Galaxy J5 z androidu 5.1 na 6.0.1 mám problém se zamykací obrazovkou. V předchozí verzi (5.1) jsem měl nastaveno zabezpečení obrazovky pomoci zadání PIN. Nyní to mám nastaveno stejně, ale abych se dostal k zadání PINu musím nejprve přejet po obrazovce. V předchozí verzi se dal PIN zadat hned ze zamčené obrazovky. Nevíte co s tím, je to velice otravné.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od koumes » sob říj 01, 2016 12:32

Tak si to zmen v nastaveni na zadne.

weri2909
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned zář 25, 2016 7:40
Zařízení: Samsung Galaxy J5

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od weri2909 » sob říj 01, 2016 12:36

Zapomněl jsem dodat, že zabezpečení musím nastavené, protože v mobilu používám pracovně poštu na Serveru Exchange, který požaduje zabezpečení PINem nebo heslem.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od koumes » sob říj 01, 2016 12:42

Ale ja psal o zamku obrazovky.Mas tam prejeti a dej zadne.

weri2909
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned zář 25, 2016 7:40
Zařízení: Samsung Galaxy J5

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od weri2909 » sob říj 01, 2016 12:50

No právě nejde. Viz obrázek.
Přílohy
Screenshot_20161001-134752.png
Screenshot_20161001-134752.png (43.06 KiB) Zobrazeno 3501 x

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od koumes » sob říj 01, 2016 12:56

Tak to asi jinak nepujde,je to jen malickost.

weri2909
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned zář 25, 2016 7:40
Zařízení: Samsung Galaxy J5

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od weri2909 » sob říj 01, 2016 13:00

Škoda....přesto díky za reakci.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od koumes » sob říj 01, 2016 13:59

Asi to je ovlivneno exchange.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 828
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od Jumbo78 » ned říj 02, 2016 6:22

Je to určitě ovlivněno exchange.
Proto používám Nine, která má vlastní zabezpečení a není nutné měnit zabezpečení telefonu...

Uživatelský avatar
Policak
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát dub 12, 2013 15:36
Zařízení: Lumia 550

Android 6 a zamykací obrazovka

Příspěvek od Policak » ned říj 02, 2016 7:58

Jen tak mimochodem, nepouzivas nejaky launcher, napr Nova? Neprepisuje ti stock zamykaci obrazovku tou svou?

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů