Výmaz zařízení z marketu

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Pipa » úte kvě 22, 2012 7:02

Zdravím, nemá někdo návod jak vymazat staré zařízení z google účtu?
Stále mi to nabízí v rámci marketu i zařízení které už dávno nemám, a nějak jsem nepřišel na to jak se ho zbavit. Sice se dá jakoby zneviditelnit, ale vždy po nějakém čase to samo zase naskočí.

Díky za info.

Uživatelský avatar
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: čtv zář 30, 2010 19:05
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od xax41 » úte kvě 22, 2012 7:51

K tomu je na netu spousta temat a nejde to, pouze jdou predchazejici zarizeni v nastaveni schovat, ale trvale vymazat nejdou. Ja tam mam krom stavajicich dvou jeste ctyri predchozi. Ta co byla pred nima jsou uz pryc.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Pipa » úte kvě 22, 2012 8:06

Diky. Tak to jsme se dobrali ke stejným zaverum. Já jen jestli mi něco neuniklo a přece jen to nějak nejde.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od YAMATO » úte kvě 22, 2012 17:23

Co zařízení, ale teď jak je v marketu namíchaná historie zaplacených a všech kdykoli nainstalovaných free aplikací - to je chaos! To zas musela vymyslet hlava :roll:

Ondřej Gardavský
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob pro 18, 2010 11:45
Zařízení: Samsung Galaxy S II (GT-I9100), Asus Transformer

Re: Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Ondřej Gardavský » úte kvě 22, 2012 21:53

A ani to nejde nijak třídit podle abecedy nebo podle data instalace... nádhera :mrgreen:

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Jumbo78 » úte kvě 22, 2012 22:42

Nevím, ale já mám moje APP na marketu setříděné podle abecedy automaticky...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Radek Hübl » stř kvě 23, 2012 5:22

Nainstalovane se radi podle abecedy, ostatni se radi podle posledni instalace...

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Jumbo78 » stř kvě 23, 2012 5:42

Když kliknu na moje aplikace na webu, mám je VŠECHNY podle abecedy. Nezáleží, jestli jsou nainstalované nebo ne.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Výmaz zařízení z marketu

Příspěvek od Pipa » stř kvě 23, 2012 13:09

jj, jsou tam sesypané všechny blbosti co jsem kdy třeba jen na zkoušku nainstaloval, byl jsem zvyklý, že zakoupené aplikace byly řazeny na konci instalovaných, dnes jsou součástí toho maglajsu všech možných app
chtěl bych minimálně možnost zobrazit si zakoupené aplikace

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů