Market - Všeobecné problémy

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Cleric » ned črc 03, 2011 20:19

Zdravím,
dneska jsem si všiml, dosti nemilé věci. A to, že mi Market v telefonu v sekci Mé Aplikace, neukazuje všechny aplikace které jsem si stáhl do telefonu. V telefonu jdou vidět a i používat, ale vyvstává dosti zásadní problém a to jsou aktualizace. Na některé totiž čekám jak na smilování boží ( mám tam některé aplikace které jsou ještě Beta verze ).
Telefon jsem zkoušel několikrát restartovat a i ve správci Aplikací smazat uživatelská data pro Market. Nic z toho nepomohlo.

Setkal jste se s tímto taky někdo? A dokážete poradit co s tím?

Díky

Uživatelský avatar
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

Re: Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Radek Jahoda » ned črc 03, 2011 21:31

Já jsem se s tím setkal při obnově aplikaci přes titaniumbackup. Bohužel se mi to nepodařilo opravit.

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od dufulo » ned črc 03, 2011 23:08

Ja som sa s tým stretol po obnovovaní aplikácií po hard resete. Vyriešil som to šalamúnsky cez Appbrain App Market. Tam sa mi kupodivu zobrazili všetky nainštalované aplikácie a potom už nebol problém dať jednu aplikáciu po druhej ručne zobraziť v android markete a opätovne nainštalovať (teda skôr preinštalovať so zachovaním všetkých dát)...

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Cleric » ned črc 03, 2011 23:25

TO Radek Jahoda
Data jsem obnovoval přes to samý. Tím pádem je tento program pro zálohu pro mne již nepoužitelný.


TO dufulo
Díky, udělám to taky tak. Nic jiného mi asi nezbývá.

straky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte úno 09, 2010 7:42
Zařízení: Samsung Galaxy S

Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od straky » pon črc 04, 2011 6:08

Mně se to taky stalo a za čas se to obnovilo. Zkus ve spávě aplikací pro Market - vymazat data, vyprázdnit vyrovnávací paměť.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Cleric » pon črc 04, 2011 9:37

Vymazat data jsem zkoušel, ale nepomohlo to. Teď to řeším přes AppBrain - ten mi dneska ukázal aplikace které jsou třeba aktualizovat, ale klasický Market nikoliv.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od nAscA » pon črc 04, 2011 11:26

Zrovna vcera jsem nekde na xda cetl, ze s tim mel taky nekdo problemy a pak provedl root a vsechny aplikace na Marketu se mu objevily....

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Re: Re: Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon črc 04, 2011 11:40

straky píše:Mně se to taky stalo a za čas se to obnovilo. Zkus ve spávě aplikací pro Market - vymazat data, vyprázdnit vyrovnávací paměť.
Je to presne tak jak pises.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Re: Market - Všeobecné problémy

Příspěvek od Cleric » pon črc 04, 2011 11:47

Zkusim to jeste jednou vymazat, ale moc tomu neverim.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte črc 05, 2011 17:16) --

Tak ani několika násobné mazaní nepomohlo. Stále mi tam některé aplikace chybí. Postupně je obnovuji přes AppBrain v updatech.

Díky všem za rady.

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense a 6 hostů