Nove HTCSense

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Nove HTCSense

Příspěvek od belzeba » ned zář 19, 2010 9:12

Ahoj, prosim, jak pouzivat HTCSense ? Kdyz kliknu mysitkem na odkaz, dostanu hlasku pro prihlaseni, tot vse.

Uživatelský avatar
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: čtv črc 29, 2010 14:16
Zařízení: Samsung nexus S
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od h00ked » ned zář 26, 2010 12:07

máš na mysli asi http://htcsense.com" onclick="window.open(this.href);return false; že? tak k tomu jako první bod potřebuješ HTC Desire Z nebo HTC Desire HD - viz tenhle článěk ;)

TMa24
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob bře 06, 2010 9:20
Zařízení: Desire

Re: Nove HTCSense

Příspěvek od TMa24 » úte říj 19, 2010 2:44

Alebo ROMku s novym sense:-)

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od Cleric » stř říj 20, 2010 13:19

Teď ještě záleží na HTC jestli uvolní update pro své starší zařízení.

Uživatelský avatar
Kubaiss
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: čtv lis 11, 2010 10:14
Zařízení: HTC Desire Z
Bydliště: CZ / Morava
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od Kubaiss » pon lis 22, 2010 20:18

mam Desire Z a kdyz se zaregistruji pres mobil na HTCsense.com, probehne vse v poradku a zepta se me to, zda chci zapnout funkci Poloha telefonu, tak ji zapnu, ok... Jenze v mobilu to hlasi zapnuto a web pise: "Sledování telefonu je momentálně zakázáno. Z bezpečnostních důvodů povolte tuto funkci v telefonu. Menu-Nastavení-Umístění-Hledání telefonu"... no jenze kdyz tam vlezu, tak tam to mam zaskrtnute, zapnute...

ucet jsem smazal, zalozil znovu a nic... Vam to funguje?

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od Cleric » pon lis 22, 2010 21:15

Někde se tu psalo že kluci z HTC to tam ještě nemají úplně v cajku a časem by se to mělo zlepšit.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Nove HTCSense

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř pro 01, 2010 10:17

Zkuste technickou podporu HTC. Mě jednou pomohli.

Uživatelský avatar
meec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: pon dub 12, 2010 20:32
Zařízení: SE w810i, HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od meec » stř pro 01, 2010 22:12

Doporučuju kdyžtak navštívit HTC Store Na Poříčí...tam by měli poradit...Jsou tam každej všední den od 10 hod. do 19 hod. o víkendu taky nějak ale to zpaměti nwm...kdyžtak další info o storu: http://htcfans.cz

Uživatelský avatar
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát kvě 01, 2009 11:27
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

Nove HTCSense

Příspěvek od Sapphire » stř pro 01, 2010 22:29

Presne to same me dela u Desire HD. Poloha nefunguje!

Uživatelský avatar
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

Nove HTCSense

Příspěvek od Radek Jahoda » sob pro 04, 2010 16:08

Poloha mi funguje v Google Chrome. Nefunguje v Opeře, Firefoxu a novým IE 9. V těhle to hází stejnou chybu kterou píšete.

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

Nove HTCSense

Příspěvek od semacik » sob pro 04, 2010 16:14

mne to funguje na všetkýc, len 1 den to nefungovalo mne a teraz mi to bezi v pohode aj na Opere ,ktoru primarne pouzivam...

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů