ADB Suite

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

ADB Suite

Příspěvek od kissman » sob srp 15, 2009 1:45

Nekdo uz se s adb.exe urcite setkal... a jelikoz ne vsechny bavi donekonecna vytukavat cmd tak sem z nudy udelal jednoduchy front end.

btw. jestli se nudite, muzete prubnout i root skript pro G1 :-P

Download ver. 0.7 - zkousejte, reportujte :wink: myslim ze az to bude komplet, bude se to hodit

Kód: Vybrat vše

jeste nevim kdy - Changelog ver. 0.8
=> moznost pripojeni karty jako Mass Storage pristupne jak pro telefon, tak pro PC zaroven
=> upraveny About Box
=> funkcni Status Bar (nyni zobrazuje tooltipy)
=> ?

20.8.2009 - Changelog ver. 0.7:
=> moznost sejmout screenshot ze zarizeni (vyuzita Detoxova DLL, thx)

18.8.09 - Changelog ver. 0.6:
=> remount /system jako zapisovatelny a naopak
=> moznost spusteni pri startu Win
=> instalace vice APK ze slozky (instaluji si vsechny APK ze slozky "multiapp" na karte)
=> upraveny AboutBox

17.8.09 - Changelog ver. 0.5:
=> pridana moznost vytoceni telefonniho cisla
=> kosmeticke upravy (ikonky v menu)

16.8.09 - Changelog ver. 0.4:
=> Přidaná ikona do taskbaru s často užívanými funkcemi (screeny dole)

16.8.09 - Changelog ver. 0.3:
=> Pridana podpora Wipu (system, data, vsechno)

15.8.09 - Changelog ver. 0.2:
=> Moznost restartu (klasicky, bootloader, recovery)

15.8.09 - Changelog ver. 0.1:
=> Moznost instalace APK do zarizeni
=> Moznost odeslat prikaz na shell zarizeni
Wishlist
:idea: dat do kupy toolstrip
:idea: vystup z cmd do programu

Screenshoty
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

ADB Suite

Příspěvek od Z80 » sob srp 15, 2009 1:54

hehe tak ja treba z nudy zkousim aby adb root fungoval i na neprodukcnich nerootlych strojich, ale jinak dobra prace jako vzdy :)

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

ADB Suite

Příspěvek od kissman » sob srp 15, 2009 2:01

me uz tak neskutecne otravovalo psat dokola ty same prikazy :roll: :tlem: V dalsi verzi bude snad i tray icon, taksi si to pustim pri startu PC a kdyz budu neco poterbovat, jen kliknu na tray a tam budu treba pustit prikaz nebo restartovat... proste parada :oops: ach ta lenost :lol:

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

ADB Suite

Příspěvek od kissman » ned srp 16, 2009 20:46

nova verze ;) changelog a download v prvem prispevku

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

ADB Suite

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 23, 2009 15:48

Ta možnost dělat screenshoty je výborná!

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

ADB Suite

Příspěvek od kissman » ned srp 23, 2009 16:51

vid... netreba zadna java :-P

TMa24
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob bře 06, 2010 9:20
Zařízení: Desire

ADB Suite

Příspěvek od TMa24 » sob bře 06, 2010 9:22

pre pouzitie "ADB Suite "je nutny root? Nikde som si to nevsimol ze by to tu bolo kdesi napisane. Vdaka za odpoved

Edit 1: mozno by som pripisal podrobnosti pre laikov ktorym som aj ja v akom rezime ma byt mobil pripojeny. .

Edit 2: už netreba našiel som alternatívu

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

ADB Suite

Příspěvek od Pavel Vlasák » pon čer 14, 2010 18:05

Funguje někomu tato aplikace na Windows 7 a s jiným zařízením než je G1, respektive Desire?

Uživatelský avatar
DJHalos
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: stř dub 14, 2010 8:25
Zařízení: HTC Legend
Bydliště: Havirov

Re: ADB Suite

Příspěvek od DJHalos » pon čer 14, 2010 21:49

Zkousel jsem na legendu ale jelo jenom neco...zitra prubnu znova a pisnu..mozna premluvime kisse at neco dotuka :D
edit: tze na ne ROOTlem Legendu funguje pouze restart a vytoceni cisla

Kissssiiiiii neces tam neco dopisat ? :D

edit2 : oprava funguje i instalace .. ale na nic se nepta a rovnou instaluje .... proto jsem prehledl

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

ADB Suite

Příspěvek od belzeba » ned srp 22, 2010 0:56

Tenhle softik sloui pro instalaci dat ? Prosim, jak to funguje ?

m.man
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 09, 2009 12:53
Zařízení: HTC

ADB Suite

Příspěvek od m.man » čtv zář 23, 2010 9:56

Neplánuje autor i nějakou aktualizaci? Na Desire mi nejede screenshot.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

ADB Suite

Příspěvek od kissman » čtv zář 23, 2010 13:33

aktualizace uz temer jiste zadne nebudou, protoze sice android zarizeni vlastnim, ale v soucasnem stavu je to pro me nepouzitelny OS. Proto od nej utikam a utilitku nadale vyvijet nebudu.

m.man
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 09, 2009 12:53
Zařízení: HTC

ADB Suite

Příspěvek od m.man » čtv zář 23, 2010 15:48

Díky za info.
Už jsem screenshoty rozběhal jinak.

Uživatelský avatar
vstepik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv čer 24, 2010 16:25
Zařízení: HTC TyTnII Kaiser->HTC Wildfire

ADB Suite

Příspěvek od vstepik » ned led 02, 2011 12:12

Mám problém když dám screenshot a pak obnovit tak vše je rozjeté.Nevíte čím to ?

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

ADB Suite

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned led 02, 2011 12:51

Tato aplikace již není ve vývoji. Tvé zařízení již nebude nejspíš podporováno.

Návod na screenshot.

Uživatelský avatar
vstepik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv čer 24, 2010 16:25
Zařízení: HTC TyTnII Kaiser->HTC Wildfire

ADB Suite

Příspěvek od vstepik » ned led 02, 2011 14:51

Aha mimochodem to je Wildfire.

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů