Vaše plocha

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
belmondo77
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned bře 20, 2011 9:32
Zařízení: HTC HD2 CM7 2.3.4 Nightly Desire TyphooN v3.2.7
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od belmondo77 » pát kvě 20, 2011 9:28

bartolomej píše:HTC Desire (Official OTA 2.2 Froyo)

Obrázek
HTC Desire (Official OTA 2.2 Froyo)

Ahoj kde najdu to počasí co mas ty měl jsem ho na Sense jak se to jmenuje a ty upomínky pod tím se mi taky líbí
Obrázek

M6HE
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát čer 03, 2011 8:23
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Vaše plocha

Příspěvek od M6HE » pát čer 10, 2011 15:34

to maartinek:
prosim ta a ako si docielil, ze tam mas az 7 riadkov ??
toto zreprodukovat je umenie, ale je to zatial to naj co som asi videl... super 8-)

Uživatelský avatar
pepe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: úte zář 14, 2010 15:01
Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Bydliště: Hradec Králové

Vaše plocha

Příspěvek od pepe » sob čer 11, 2011 8:40

V Launcher Pro si můžeš nastavit, kolik řádků chceš, aby to zobrazovalo. Jak na výšku, tak na šířku

M6HE
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát čer 03, 2011 8:23
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Vaše plocha

Příspěvek od M6HE » sob čer 11, 2011 23:10

Ako je to pri launcheroch s tymi povoleniami ked pri inštalácii to žiada povoliť pristup možnosti volať a posielať sms bez ďalšieho povolenia. To ako nikto stym nemá problém? je to :smile: pri launcher pro, adw, go .riziko zneužitia je veľké predsa nie? Zatiaľ doladujem original screen ale možnosť 5x 5 tu nie je bo je škoda. Zatiaľ mi prekážajú tie povolenia na volania. Alebo je toto nejak doriešené len som to nepostrehol? dik dik 8-)

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » sob čer 11, 2011 23:23

Používám Launcher Pro a ADW Launcher přes rok a zatím žádné problémy jsem nezaregistroval.

M6HE
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát čer 03, 2011 8:23
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Vaše plocha

Příspěvek od M6HE » ned čer 12, 2011 11:06

Áno to verím že asi sa nič nedeje,keďže sú to top používané aps na markete (launchery). Ale o zneužití som dávnejšie čítal a všetci skúseníuzivatelia písali- čítajte s čím súhlasíte, no a toto môže teoreticky tiež byt niekedy raz zneužité. Alebo ako začiatočník sa pozastavujem nad tým zbytočne?

Pepe: skúšal som go launcher a tam som našiel len možnosť 4x4 alebo 5x5 . Je tam este vyššie rozlíšenie, len som nenašiel? dik

Uživatelský avatar
belmondo77
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned bře 20, 2011 9:32
Zařízení: HTC HD2 CM7 2.3.4 Nightly Desire TyphooN v3.2.7
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od belmondo77 » ned čer 12, 2011 11:47

Chlapi nějak jsem si omylem přidal ještě jednu plochu ted jich mam 6 místo 5 jak ji odstraním?

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » ned čer 12, 2011 20:42

Tak moje aktualní plocha na Streaku.
Obrázek

Použito:
VTL Launcher
Minimalistic Text
Circle Battery Widget

Uživatelský avatar
pepe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: úte zář 14, 2010 15:01
Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Bydliště: Hradec Králové

Vaše plocha

Příspěvek od pepe » ned čer 12, 2011 23:04

Vypadá to dobře. Je ten vtl launcer použitelný i na telefonech? Například 4" LG O2X? Respektive, dá se použít i ve vertikální poloze?

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » ned čer 12, 2011 23:30

Použití je jak v Landscape tak i v Portrait. Chce to vyzkoušet, nevypadá to zle ani v použití na výškuhttp://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1046302

Obrázek

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od htcjirka » pon čer 13, 2011 11:49

Ja mam rad jednoduchost,takze si vystacim s tímto..

Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » pon čer 13, 2011 14:07

Obrázky taky vkládám z Picasy. Tam obrázek zmenším a uložím. pak když se dostanu zpátky na hlavní obrazovku kde už mám upravený obrázek. Kliknu na něj pravým tl. myši a vyberu kopírovat URL adresu obrázku. Tady na smatrmanii vyberu už jen Img a vložím. Toť celé.

Uživatelský avatar
belmondo77
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: ned bře 20, 2011 9:32
Zařízení: HTC HD2 CM7 2.3.4 Nightly Desire TyphooN v3.2.7
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od belmondo77 » pon čer 13, 2011 14:39

Na kolik ho zmenšuješ?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon čer 13, 2011 15:41) --
Obrázek

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od htcjirka » sob čer 18, 2011 20:52

Mam rad jednoduchost,neprebarvenost takze si uz hraju..plochu jeste ladim,takze vlozim pozdeji..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Balrog » ned čer 26, 2011 21:45

Pěkné počasí jak se jmenuje a ty svátky také

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vaše plocha

Příspěvek od htcjirka » ned čer 26, 2011 21:52

Simple Calendar Widget a pocasi plna verze Fancy Widgets.

Burik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř lis 17, 2010 21:07
Zařízení: HTC HD2

Vaše plocha

Příspěvek od Burik » čtv črc 28, 2011 9:23

Zdravím mohl bych se je zeptat,co způsobuje ten panel nalevo nahoře?Ty první 4 ikonky..Nevím čím jsem to vytvořil,ale nechci to tam..:D Díky za postřehy:-)

Obrázek

Jinak na plochu moc nehleďte..teprv se vše ladí..shání se ikonky atd..:-)

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Vaše plocha

Příspěvek od Henatko » čtv črc 28, 2011 10:17

To je něco jako home button od cyanomod bez do nastaveni a tam to muzes vypnout. (Něco kolem tablet ...)

Burik
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř lis 17, 2010 21:07
Zařízení: HTC HD2

Vaše plocha

Příspěvek od Burik » čtv črc 28, 2011 17:26

jasně,už to mám díky,jinak bych chtěl ještě změnit ty zelené notifikační ikonky..síla signálu..jak změním jejich barvu?Neladí mi s černým tématem

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Vaše plocha

Příspěvek od Henatko » čtv črc 28, 2011 19:45

To jsem taky delal ale uz nevim ani jak koukni na xda a temat o zmene tam bude halda i s navodama. Ja zkousel ale nakonec origo je origo.

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti