Vaše plocha

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Odpovědět
Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Vaše plocha

Příspěvek od nofxsak » pát lis 26, 2010 19:52

genie widget - perfektní RSS+počasí, pokud si dáš zobrazit widget jako počasí tak vypadá nádherně je free pro SGS s froyo na stažení zde (pro eclair bude nejspíš nutno pohledat jinou verzi...)
- chce to hledat, původně je to z nexusu one a hodně verzí co je na netu je na SGS zabugovaných...

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Alesh » pát lis 26, 2010 20:02

díky moc

Uživatelský avatar
prd.com
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte zář 01, 2009 17:50
Zařízení: HTC Touch Cruise

Vaše plocha

Příspěvek od prd.com » úte pro 07, 2010 19:16

Slim84 píše:Obrázek


mooc hafo styl ten se mi líbí co používáš nebo protě jak si docílil toho mazec vzhledu jen s názvama ??? pls pls pls mooc to chci vědět :D

Darius17
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř pro 08, 2010 10:57
Zařízení: Galaxy S, Galaxy Tab 10.1 32GB
Bydliště: New York

Vaše plocha

Příspěvek od Darius17 » sob pro 11, 2010 10:45

dobrý den, našel jsem si tento wallpaper v rozlišení 480x800, ale android mi dovolí z něj udělat pouze výřez... nevíte někdo jak by se to dalo nastavit bez výřezu?
http://www.htcwalls.com/beautiful-htc-w ... lpaper-04/" onclick="window.open(this.href);return false;

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Vaše plocha

Příspěvek od hudyss » pon pro 13, 2010 18:41

V tu chvili co ti nabizi vyrez, tak ten vyrez zkus roztahnout na celou tapetu

rulezzzor
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 200
Registrován: úte zář 23, 2008 11:33
Zařízení: Omnia W

Vaše plocha

Příspěvek od rulezzzor » pon pro 13, 2010 19:01

moje aktualni
Obrázek

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Balrog » čtv pro 23, 2010 20:33

To H00ked: Jak se prosímtě jmenuje ten widget s počasím?díky
To Jenda89: Jak se prosím jmenuje ten Widget na hodiny.Díky

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Vaše plocha

Příspěvek od All.Os » čtv pro 30, 2010 14:04

Chlapci (a případně i děvčata),

funguje na Androidu to, co na WM, tedy možnost změnit si ikony na taskbaru? Podle obrázku od rulezzzor to vypadá, že jo, ale při letmém pohledu na XDA-dev jsem to tam nenašel.

Poradíte prosím? Konkrétně bych chtěl místo ikonky baterky vidět procenta (podobně jako na zmiňovaném obrázku).

Díky.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Daidalos » stř led 05, 2011 22:13


Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

Vaše plocha

Příspěvek od All.Os » čtv led 06, 2011 21:31

A jde to i bez Rootu?

whitedangerouse
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob led 15, 2011 11:55
Zařízení: HTC Mega-6.5
Bydliště: Hodonín
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od whitedangerouse » sob led 15, 2011 13:04

nejlepší je to skusit :-) nic tím nepokazíš :-)

Uživatelský avatar
vstepik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv čer 24, 2010 16:25
Zařízení: HTC TyTnII Kaiser->HTC Wildfire

Vaše plocha

Příspěvek od vstepik » úte led 18, 2011 16:16

Stáhňete si MyPhoneExplorer a můžete dělat screene obrazovky až to bude hvízdat :wink:

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

Vaše plocha

Příspěvek od semacik » stř led 19, 2011 11:36


Uživatelský avatar
maartinek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř pro 02, 2009 11:46
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od maartinek » čtv úno 03, 2011 17:33

Obrázek

upravený LeeDroid HD 1.5.1, Go Launcher, widgety - SiMi Clock, Widgetsoid2.x, Jorte, pozadí Light Grid Live Wallpaper

PS1: ADB Suite, jak je uvedeno na první stránce mi špatně zobrazoval, DDMS se mi rozchodit nepovedlo rozchodit vůbec. Na PC mám Win7 Pro x64, stáhnul jsem poslední Android SDK, poslední Javu JDK x64, nainstaloval (umístění by snad nemělo mít vliv) a ikdyž se samotné DDMS spustí, tak mi CMD vrací chybu, ze které nejsem moc chytrý. Stejná chyba se poté vypíše i v DDMS.

Kód: Vybrat vše

C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk-windows\tools>ddms
02:42:20 E/adb: Failed to get the adb version: Cannot run program "C:\PROGRA~2\A
ndroid\ANDROI~1\tools\adb": CreateProcess error=2, SystÚm nem??e nalÚzt uvedenř
soubo
PS2: MyPhoneExplorer je sice fajn, ale v klientovi na pc a telefonu se mi nepovedla vypnout synchronizace, o kterou nikdo nestojí a klient v tlf je velice pomalý. Víte někdo o nějaké další možnosti nahlížení nebo jak rozchodím to DDMS? Díky.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Vaše plocha

Příspěvek od spermosh » čtv úno 03, 2011 18:01

mas cestu k ABD nastavenou v promennych prostredi?
zkusil bych presunout ADB primo na C:

Uživatelský avatar
maartinek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř pro 02, 2009 11:46
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od maartinek » čtv úno 03, 2011 22:14

tak už je to dobrý :) původní SDK jsem odinstaloval a namísto instalátoru stáhl .zip a jeho obsah umístil dle rady na c:\sdk. taky jsem doplnil do sys proměnných cestu, ale ještě to chvi zkusit zase vymazat, jestli to má vliv. jinak ta utilita DDMS je super, a to nejen na screenshoty. zítra zkusím udělat "návod pro lamy" jako já.

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

Vaše plocha

Příspěvek od Spinner » ned úno 13, 2011 10:04

Pavel Vlasák píše:Toto koťátko mě vždycky přivítá:
To se nedivím, je roztomilá. Můžeš postnout tu tapetu? Díky.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » ned úno 13, 2011 13:37

Moje aktuální plocha
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Použito:
ADW Launcher
SIMI Clock widget
Battery cyrcle widget
ADW minimalistic icon

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Vaše plocha

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned úno 13, 2011 14:39

SIMI Clock Widget je opravdu povedený. :) Hned jsem vyměnil můj stávající DigiClock Widget. Díky za tip.

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1161
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Vaše plocha

Příspěvek od Cleric » ned úno 13, 2011 15:13

Tady ty hodiny jsou hodně povedený. Hlavně mají spoustu nastavení což se mi líbí a jsou FREE

Odpovědět

Zpět na „Operační systém Android“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti