[Placená] Worms

Mobilní zábava na Androidu, tipy na zajímavé hry...
Odpovědět
Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

[Placená] Worms

Příspěvek od foreveryone » pát led 28, 2011 16:09

Obrázek
Worms

- Veleznámá hra z dílen EA Mobile nyní konečně dostupná i pro android zařízení

Screeny:
Obrázek Obrázek

Ukázka:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YNZieeDdsDQ[/youtube]

Cena:
52,86,-

Market:
Obrázek

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Cleric » pát led 28, 2011 16:28

Tuhle hru už delší dobu hraji a je to super žrout času. Nebýt mizerného zabezpečení ze strany EA mobile asi bych si jí koupil.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 28, 2011 21:37) --

Tak jsem se spletl, hru už mají zabezpečenou. Hra zakoupena 8-)

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

[Placená] Worms

Příspěvek od dark_hood » sob led 29, 2011 11:57

konečne Wormsovia, ďakujem za upozornenie, že už sú na markete :wink: zakúpené a funkčné :-D

Uživatelský avatar
Miroslav Václavík
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob led 29, 2011 20:40
Zařízení: Samsung Galaxy S III + Nokia Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Miroslav Václavík » sob led 29, 2011 20:42

Nevím, jak vám, ale mně to bohužel nefunguje (HTC Desire). Po instalaci se dostahuje 5MB (i když to před tím v poznámce hlásí, že to bude stahovat 40MB), pak naběhne logo a hláška "license start" a pokaždý to skončí force quitem... Jak jsem tak koukal po zahraničních fórech, tak rozhodně nejsem sám. Kdyby někdo náhodou přišel na řešení, budu mu opravdu vděčný:)

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Cleric » sob led 29, 2011 22:17

Tak tohle mi přesně udělalo taky. Je to asi tím, že je ta hra z warezu a né zakoupena. Já jsem si jí koupil a šlo mi vše stáhnout.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 30, 2011 1:08) --

Sakra tak mám taky uplně stejný problém jako kolega nade mnou. I kdy jsem hru zakoupil nejde mi stáhnout znova těch cca 40MB co k tomu potřebuji. Potřeboval bych ty data co stahnete uploadnout. Díky moc

-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 30, 2011 1:46) --

Tak tohle mi hlava nebere. Placená verze která má 1.53MB mi neběží, ale warez 1.43MB běží bez problému. V čem je problém?

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

[Placená] Worms

Příspěvek od dark_hood » ned led 30, 2011 11:01

vymazal som dáta kt. som mal na karte a teraz keď to skúšam znovu tak mi to tiež stiahne len 5MB, nabehne logo spoločnosti a padne to do menu. to som dobabral :?:

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Cleric » ned led 30, 2011 13:29

Já jsem si naštěstí uložil i ten apk soubor co jsem si stáhl z googlu. Ten po spuštění stáhne 36MB. Když jsem porovnával obě verze, jak tu z Googlu tak i tu z Marketu. Našel jsem jeden rozdíl a to ve velikosti apk suboru. Z Marketu má 1.53 a ten druhý, co mimochodem funguje, má 1.43MB



EDIT
pro rejpaly- ikdyž hru mám staženou z Googlu, za hru jsem řádně zaplatil na Marketu.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

[Placená] Worms

Příspěvek od dark_hood » ned led 30, 2011 13:31

je to čudné. veď napr. nfs: shift (tiež od ea) po spustení stiahne tiež dáta a hra funguje. ale wormsovia nie

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Cleric » ned led 30, 2011 13:47

Říkám to nerad, ale je to asi jediné řešení. Jak jsem to pročítal tak hru máš zakoupenou a když ti nefunguje jak má. Obrať se na strejdu Googla. Ztama to funguje a licenci máš koupenou z Marketu. Je to asi jediné řešení.

Uživatelský avatar
dark_hood
smartguru
smartguru
Příspěvky: 552
Registrován: pát úno 08, 2008 19:12
Zařízení: Lumia 830

[Placená] Worms

Příspěvek od dark_hood » ned led 30, 2011 17:34

po manuálnom doplnení tých súborov to už ide. dík za radu :wink:

Binabik
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: úte lis 23, 2010 10:38
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Pardubice

[Placená] Worms

Příspěvek od Binabik » čtv úno 03, 2011 14:28

i ja mam stejny problem, koupena verze z Marketu nefunguje a stejne priznaky jako nahore u jinych. Muze mi prosim nekdo presne popsat postup, jak to rozchodit? Dekuju predem.

Uživatelský avatar
Miroslav Václavík
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob led 29, 2011 20:40
Zařízení: Samsung Galaxy S III + Nokia Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Miroslav Václavík » pát úno 04, 2011 12:34

Google, najdeš apk Wormsíků, přetáhneš do telefonu, spustíš instalaci a vše by ti mělo běžet;)

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

[Placená] Worms

Příspěvek od Cleric » čtv lis 03, 2011 20:37

Jelikož se nemůžu proklikat na EA Games na nějaký rozumný Support. Musím položit otázku zde.

Zkoušel tuto hru někdo na zařízení s qHD displayem? Díky

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 4 hosti