Sygic: spatne naviguje

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Odpovědět
x5go
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 20, 2016 12:14
Zařízení: Samsung

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od x5go » stř led 20, 2016 12:17

Dobrý deň v poslednom čase mi začala blbnúť sygic navigácia.Pred spusteným a naplánovaným trasy si aktivujem, vyhnúť sa nespevneným cestám,dialniciam a všetko ostatné.Ale po naplánovaný trasy mi napíše toto: "Na dosiahnutie cieľa musia zostať na trase niektoré dialnice Idem len 100km takze dialnicnu kupovat nechcem.Je to nejaka chyba alebo preco vlastne pise ze musia zostat na trase dialnice?Dakujem za rady.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation (Blbne)

Příspěvek od htcjirka » stř led 20, 2016 19:46

Ještě se musíš vyhnout placenym usekum.

x5go
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 20, 2016 12:14
Zařízení: Samsung

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od x5go » čtv led 21, 2016 0:49

To som dal tiež, no bez zmeny.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 174
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Kolda.o » stř úno 03, 2016 23:21

Na Sygic mám pifku už třetí měsíc. Algoritmus výpočtu trasy a některé manévry co po mě chce..... No a padá a padá. Lituji že jsem si předplatil vše co šlo.

noremorse
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř zář 12, 2007 7:32

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od noremorse » pon bře 21, 2016 11:06

na kolik adroid zařízení se dá nainstalovat po zakoupení Sygic Premium?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od htcjirka » pon bře 21, 2016 12:27

Sygic se zlepšuje, dokonce Navigon beru jako dvojku.
To muze napsat je někdo, kdo jezdi "okolo komina".Sygic je na planovani a vedeni katastrofa a to i ve sve nejnovejsi verzi.Jet s nim za hranice, tak clovek porad bloudi a najede zbytecne mnoho kilometru.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od htcjirka » pon bře 21, 2016 17:55

Z minulého stoleti jsi mozna ty Pavle.U navigace je dulezita funkcnost a styl, vypocet a presnost/logika dane trasy.Ty jsi zatizen na omalovánky, proto preferuješ Sygic.Plus jezdis jen kolem komina, na to ti staci bohate Here + nekvalitni Sygic.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Jumbo78 » pon bře 21, 2016 23:02

Na androidu mě Sygic vždy spolehlivě dovedl do cíle - přesně tam, kam jsem chtěl. A trasa taková, jakou bych jel sám (sježděné Polsko a Slovensko, semtam Německo) - vždy se před jízdou koukám do map, jak pojedu...
Ale je možné, že na Win funguje jinak...

Obrázek

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Jumbo78 » úte bře 22, 2016 6:20

Ano... Proto píšu, že na Win možná funguje jinak

JacobsCorleone
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: pát lis 20, 2015 12:24
Zařízení: Lumia 640 XL

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od JacobsCorleone » úte bře 22, 2016 6:30

Nevim vcera jsem se Sygicem byl ve Wroclawi a nemuzu si stezovat... Trefil jsem tam i zpet :tlem:

iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: ned črc 29, 2012 11:27
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od iljusin66 » úte bře 22, 2016 8:05

Mě se v Sygicu plánují cesty lépe než v Navigonu. Hlavně při průjezdech více státy mám možnost říct, že ve státě A chci placené úseky, ve státě B je používat nemůže, a ve státě C už zase jo. Tohle mi v Navigonu chybí (jestli to tam tedy teď někdy nepřidali).

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od htcjirka » úte bře 22, 2016 9:00

To samozrejme jde u Navigonu naplánovat a rozdělit, uz od samotného pocatku.Kazdemu prujezdu priradit priority.

Gina
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 15, 2008 11:51

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Gina » sob bře 26, 2016 17:34

Též jsem zaznamenala problém v Sygic - mám instalovánu licenci pro android - stává se, že přestane navigovat - mapy na telefonu "jedou", šipka ukazuje a pohybuje se taky, ale vybarvená trasa a hlasová navigace je fuč. Poprvé se stalo v Brně v zástavbě, po druhé cca 3x během hodiny i na volném prostranství. Restartovala jsem telefon, aktualizovala Sygic a problém se stejně opakoval. Tušíte někdo, čím to je? Zda zařízením (samsung galaxy a3) a nebo v aplikaci?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od htcjirka » pát dub 08, 2016 18:10

Tohle je telefonem a jeho mizernou GPS, nikoliv aplikaci.

Gina
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 15, 2008 11:51

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Gina » ned dub 10, 2016 12:34

Děkuji. Myslela jsem si to. Už je nainstalována na S7, tak snad bude OK.

Gina
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 15, 2008 11:51

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od Gina » pon kvě 02, 2016 10:04

Tak po několikerém použití Sygic na SGS 7 musím říct, že výpadky navigace tak, jako jsem popisovala v dotazu, se zatím neprojevily. Zřejmě tedy problém byl opravdu v telefonu.
Další věc, se kterou jsem se setkala ve Zlíně - špatný hlasový pokyn - odbočte doprava, ale šipka a trasa vedly doleva. S tím jsem se doposud u ní nesetkala.

benedy
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv bře 10, 2011 21:48
Zařízení: iPhone 4 FW 4.3.3 JB

Sygic: spatne naviguje

Příspěvek od benedy » úte črc 26, 2016 7:44

Věděl byste někdo jak do této navigace můžu použít body zájmu ze stránek poi.cz ?
Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti