Emailový klient

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » úte dub 10, 2012 10:42

Zdravím.
Nevím jestli jsem název téma zadal správně ale o co mi jde... Chtěl bych v telefonu (HTC Desire HD) mít možnost otevírat firemní emaily, které mám v počítači a nevím pomocí jaké aplikace toho dosáhnout.
Email z google otevřu přes aplikaci gmail,ale jak a pomocí čeho vzdáleně otevřít a popřípadě i zaslat email jakoby z firemního PC přes telefon ?
Předem díky za každou radu a omlouvám se za možná primitivní otázku ...... :)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1249
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Emailový klient

Příspěvek od mike-biker » úte dub 10, 2012 11:37

Mě napadá asi jednoduchá věc, posílat si vybrané maily jako kopie do mobilu (přes filtr) a totéž posílat zpět. Jakého máš firemního klienta? Já používám Thunderbird a nemám sebemenší problém. Samozřejmě nejde o vzdálenou správu, to by se muselo řešit asi jinak a to nevím jak... :?:

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Emailový klient

Příspěvek od Vacclaf » úte dub 17, 2012 0:34

Pokud máš DHD, nastav si emajlovou schránku v aplikaci POŠTA. Pokud máš seznam.cz, nenastavuj ji jako pop3, ale nastav ji jako imap. U mně to funguje. V aplikaci Pošta můžeš nastavit více emajlů a pak se mezi nimi jednoduše přepínat. Třeba skoušet.

Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Emailový klient

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) » úte dub 17, 2012 6:30

V prvni rade by bylo vhodne zjistit, jak mate firemni email reseny. Zda jde o Exchange nebo o neco jineho. Bez tehle informaci se tezko radi.

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » čtv kvě 10, 2012 11:12

Tak ten seznam zkusím podle rad né Pop3.
Co se firemního emailu týče , tak máme Outlook. Co se nastavení týče nevím,ale dokáži sám zjistit nastavení a nějak sám se dostat do tohoto emailu přes svoje DHD když budu vědět trasu pošty ??
Myslel jsem, že bych prostě doma mohl večer zkouknout jestli nepřišel nějakej email na firemní a mohl i třeba krátce odepsat.. Nevím jestli je to vůbec možné .... Zatím používám Gmail, a email ze Seznamu otevírám přes internet v DHD .....

noremorse
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř zář 12, 2007 7:32

Emailový klient

Příspěvek od noremorse » čtv kvě 10, 2012 11:51

na nexusu S používím gmail a na firemní maily, jelikož používíme exchange, mám aplikaci moxier mail, případně vestavěnou androidí pošu.
V případě, že jedete na exchange službě, stačí, aby jsi si zjistil název exchange serveru (venkovní) a pak se hlásíš doménovýma udajema.

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » čtv kvě 10, 2012 12:32

okí to zkusím ..
Jinak jsem zkoušel nastavit poštu s připojením IMAP na seznam a hlásí mi to - Nelze se připojit na poštovní serever.....
Tak nevim.
Připojení k netu mám přes wifi, opsal jsem nastavení dle nastavení na stránkách emailu Seznam a pořád tadle hláška.

Ten firemní email zkusím dle tvé rady ....
snad to bude fungovat .....

Uživatelský avatar
Albedo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte lis 01, 2011 1:34
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE, HTC TouchPro 2, HTC TyTn II
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Emailový klient

Příspěvek od Albedo » čtv kvě 31, 2012 16:14

A zapnul jsi IMAP přístup přímo v nastavení toho emailu na Seznamu?

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » pát čer 01, 2012 6:02

jojo zapnul jsem IMAP, zapnul jsem všechno nastavení a stejně se do mejlu nedostanu což nechápu ..........

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Emailový klient

Příspěvek od Vacclaf » pát čer 01, 2012 20:38

Lestr:
něco děláš špatně. Sám mám emajl na seznamu a IMAP je jediné co opravdu funguje s vestavěnou apk POŠTA. Nekde ještě děláš chybu. Skus to znovu.

xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 314
Registrován: čtv srp 30, 2007 10:47
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Bydliště: Praha - Letňany

Emailový klient

Příspěvek od xtonda » sob čer 02, 2012 12:43

Přístup na firemní mail zvenku může být řešen mnoha způsoby nebo také nemusí být možný, bez toho jak je to konkrétně u vás udělané nelze poradit, budeš se muset obrátit přímo na někoho ve firmě - admina, šéfa apod.

Nebo sem napsat co je to za firmu, pokud nějaká větší, je možné, že se tu pohybuje nějaký tvůj kolega, který bude vědět co a jak.

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Emailový klient

Příspěvek od Jumbo78 » sob čer 02, 2012 16:19

To že mate Outlook, je info k ničemu. Nejspíš máte Exchange, když to nejde normálním způsobem...

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » pon čer 04, 2012 13:52

Vacclaf píše:Lestr:
něco děláš špatně. Sám mám emajl na seznamu a IMAP je jediné co opravdu funguje s vestavěnou apk POŠTA. Nekde ještě děláš chybu. Skus to znovu.

Asi fakt něco dělám špatně,ale za boha nemůžu přijít na to co :)
Zadal jsem v telefonu vše, ale pak se objeví hláška že - NELZE PŘIPOJIT.
Přitom IMAP mám na seznamu zaplej ....
Fakt už nevim co dělám špatně :)
asi jsem tatar :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: Emailový klient

Příspěvek od Pistolník » pon čer 04, 2012 16:28

Tak třeba blbě máš to, že v kolonce imap server máš jenom seznam.cz. musíš tam dát: imap.seznam.cz

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » úte čer 05, 2012 5:58

jo to jsem zapoměl opravit v tom náhledu obrázku. Ale ikdyž jsem tam nastavil imap.seznam tak furt stejná hláška . Jak říkám jsem asi kopyto,ale nevím v čem by to mohlo být ....... :)

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Emailový klient

Příspěvek od Jumbo78 » úte čer 05, 2012 18:41

Zkus vypnout zabezpečení v mobilu

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » stř čer 06, 2012 10:57

jaké zabezpečení máš na mysli ? Mám DHD

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Emailový klient

Příspěvek od Bartyx » pát čer 08, 2012 10:56

Zkus vypnout SSL

Uživatelský avatar
Albedo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte lis 01, 2011 1:34
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE, HTC TouchPro 2, HTC TyTn II
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Emailový klient

Příspěvek od Albedo » pát čer 22, 2012 20:46

Pokud používáš účet ______@seznam.cz , tak uživatelské jméno pro něj se píše bez toho zavináče a seznamu! Takže tam budem mít uživatelské jméno Lestr.J
Když máš např ____@email.cz tak v tomto případě se to tam píše. Tak vyzkoušej, třeba to půjde.

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Emailový klient

Příspěvek od Lestr » stř čer 27, 2012 15:03

asi něco dělám špatně , ale ať nastavuji cestu jak chci pořád stejný problém .......... :cry: :cry: :cry:

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti