TOPlist

Známe finální podobu LG G4: Nabídne špičkový displej, velkou baterii a kožené kryty

Ačkoli má být model G4 jihokorejského výrobce LG představen až 28. dubna, na jeho oficiálních stránkách se na pár hodin omylem objevily fotografie a některé specifikace telefonu.

Ten by měl mít zadní stranu osazenou plastovým krytem ve třech různých barvách – černé, šedé a bílé, nebo prémiovou kůží v šesti různých barevných provedeních.

 

Telefon je také konstruován s ohledem na držení v ruce, kterému LG říká Slim Arc Design, i přes rozměrný displej by se tedy měl držet poměrně pohodlně. Rozměry zařízení jsou 149.1 x 75.3 x 8.9 mm.

 

Samotný displej disponuje uhlopříčkou 5,5” s QHD rozlišením (1440×2560 px) a technologií IPS Quantum, která slibuje ostrý obraz, věrné podání barev, nízkou energetickou náročnost a dobrou čitelnost na přímém světle.

 

Energii bude dodávat baterie s úctyhodnou kapacitou 3000 mAh, která bude uživatelsky vyměnitelná. Pod zadním krytem se také skrývá slot na microSD kartu.

 

Jak je již zvykem, LG nabídne ke své nové vlajkové lodi i různá flipová pouzdra. Ohledně vnitřností telefonu však příliš oficiálních informací neuniklo, mluví se ale o procesoru od Qualcommu s označením Snapdragon 808, nebo 810 a 3 GB RAM. Hlavní fotoaparát by měl mít rozlišení 16 MPx se světelností f/1,8.

       

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku