TOPlist

Google představuje YouTube Red: Bez reklam, offline, s prémiovým obsahem, ale za poplatek

Google představil očekávanou službu YouTube Red, která z videoportálu YouTube za měsíční poplatek 10 dolarů (asi 240 korun bez DPH) odstraní reklamy, a aby toho nebylo za ty peníze málo, přibyde i několik bonusových funkcí. Bohužel v České republice si zatím musíme nechat zajít chuť.

  

YouTube Red startuje 28. října ve Spojených státech. Tamní uživatelé si budou moci užít sledování videí a YouTube zcela bez reklam, a také dostanou možnost stahovat si videa pro pozdější offline zhlédnutí. Kromě toho dostanou předplatitelé přístup do streamovací hudební služby Google Play Music, která aktuálně přijde na stejné peníze. Posledním bonusem je přístup k prémiovému obsahu od nejsledovanějších kanálů YouTube jako jsou Scare PewDiePie, CollegeHumor a dalších. 

Google se také rozhodl vytvořit speciální aplikaci YouTube Music pro sledování hudebních videoklipů. Ta přijde zřejmě až po spuštění YouTube Red, přesné datum stanoveno nebylo. Nám nezbývá než doufat, že Google své nové služby v budoucnu rozjede i mimo USA.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku