TOPlist

Výrobci krytů odhalují finální rozměry a rozmístění prvků Samsungu Galaxy S6

Pokud se potvrdí většina dřívějších spekulací, přiveze Samsung na veletrh MWC dvě varianty své nové vlajkové lodě Galaxy S6 – jednu s rovným, druhou s dvakrát zahnutým displejem přes okraj. A jak budou vypadat záda chystané novinky? 

  

O tom vypovídají výrobci příslušenství, jako například výrobci ochranných krytů Cush Cases nebo Spigen. Ti již nyní na obchod Amazon umístil své chystané kryty pro Galaxy S6 včetně obrázků. Z nich je patrné, že snímač tepové frekvence by se měl přestěhovat z místa pod čočkou fotoaparátu na pravou stranu od něj. Zamykací tlačítko i ovladač hlasitosti zůstávají na svých místech.

       

Stejné rozložení prvků potvrzuje i server NoWhereElse, který zveřejnil fotografie průhledného bumperu a jeho podrobný nákres s vnitřními rozměry. Pokud se jedná o autentické snímky, můžeme očekávat rozměry 143,52 × 70,7 × 7,19 mm.

 

Pro srovnání aktuální vlajková loď Galaxy S5 se pyšní rozměry 142 ×72,5 × 8,1 mm, novinka má být tedy nepatrně vyšší, ovšem užší a téměř o milimetr tenčí.

    

Otázkou je, z jakého materiálu budou záda Samsungu Galaxy S6 vyrobena. Prvotní spekulace lákaly na skleněný povrch, obrázek od pouzdra Spigenu naznačuje stejné provedení zad z perforovaného plastu jako u Galaxy S5. Buď bude skleněná jen varianta se zahnutým displejem, nebo jsou zveřejněné snímky pouze ilustrační a Samsung Galaxy S6 bude vypadat jinak. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku