TOPlist

Trpí váš vztah nedostatkem sexu? Chytrá matrace vám poradí, co s tím

V dnešní uspěchané době je nutné určovat si priority, neboť na určité věci nezbývá čas, ani energie. Jsou věci, které se dají dlouhodobě oželet, a v zásadě se nic vážného nestane. Jsou ale i takové, které je třeba praktikovat pravidelně, obzvláště ve vztahu, aby fungoval tak, jak si oba zúčastnění přejí.

 

Jednou z takto důležitých složek spokojeného vztahu je bezesporu sexuální život. Právě na ten se zaměřili tvůrci ze společnosti Dunlopillo a přináší chytrou matrací Respark plnou senzorů, které sledují míru vaší postelové aktivity. Pokud budou radovánky vyhodnoceny jako nepříliš časté, matrace vám skrze mobilní aplikaci pošle notifikaci s návrhem romantických míst a činností, které by mohly pomoci opětovnému vzplanutí vášně.

Data, která bude produkt sbírat, by měla být anonymní a neměla by se dostat do rukou třetích stran. Matrace je, bohužel, prozatím dostupná pouze pro obyvatele Malajsie, kteří si ji mohou objednat na vyzkoušení. Pokud by výrobek uživatele zaujal, dá se očekávat jeho rozšíření i na další trhy; o časovém horizontu, kdy by se tak mohlo stát, ani o její ceně však zatím nejsou žádné informace.

Co si o podobných produktech myslíte vy? Má, podle vás tato chytrá matrace šanci na úspěch?

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku