TOPlist

Telefonování přes WhatsApp se blíží, čekejte na pozvánku

Hlasové hovory skrze WhatsApp měly přijít již v loňském roce, tvůrci aplikace však narazili na problémy, kvůli kterým byla tato funkce odložena na letošek.  Na serveru Reddit se nyní objevily screenshoty a video této funkce od indického uživatele pradnesh07, který tvrdí, že rozšiřování probíhá pozvánkovým systémem.

Člověk, který uživateli pradnesh07 pozvánku zaslal, tvrdí, že funkce funguje na různých operačních systémech i v zemích mimo Indii. Pozvánku je údajně zaslat zavoláním, na internetu se dokonce objevil návod, jak pozvánkový systém obejít skrze terminál, je to však nepohodlné a podle diskuze tato metoda nefunguje zdaleka všem uživatelům.

  

Doporučujeme tedy počkat na oficiální verzi aplikace podporující tuto funkci, doufejme, že čekání nebude dlouhé. Kolem WhatsAppu je poslední dobou rušno, v minulém týdnu například zprovoznil funkci, která umožňuje psát zprávy na počítači spárovaném se smartphonem. 

Odkaz na Google Play Odkaz na WP katalog Odkaz na App Store

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku