TOPlist

TAG Heuer si plácl s Googlem a Intelem: Dočkáme se luxusních hodinek s Android Wear

Společnosti TAG Heuer, Google a Intel oznámily uzavření spolupráce, jejímž cílem je uvést na trh chytré hodinky švýcarské provenience, které se nicméně budou opírat o technologie Intel a Android Wear. Dohoda představuje novou éru spolupráce mezi švýcarskými hodináři a Silicon Valley.

Během tiskové konference na pódiu vystoupili Jean-Claude Biver, prezident hodinářské divize LVMH Group a generání ředitel TAG Heuer, David Singleton, technologický ředitel Android Wear, a Michael Bell, viceprezident společnosti Intel a generální ředitel divize pro nová zařízení. Tyto firmy chtějí vytvořit příslušenství s puncem luxusu, které má na první pohled pohled vypadat jako klasické ručičkové hodinky.


Chytré hodinky na platformě Android Wear od společnosti TAG Heuer mají svým designem vycházet z modelové řady Carrera

V tuto chvíli není jasné, jak bude nový model vypadat, ale podle zákulisních informací by měly vycházet z designu hodinkové řady Carrera, kterou má značka TAG Heuer v nabídnce. Další podrobnosti nejsou v tuto chvíli a ve hvězdách zatím zůstává i termín uvedení na trh.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku