TOPlist

Bojujte s přáteli proti Impériu v chystaném RPG Star Wars: Uprising

V souvislosti s tím, že v prosinci letošního roku do kin zavítá pokračování legendární série Star Wars, je v přípravách také nová hra příběhově zasazená mezi šestý a právě dosud neuveřejněný sedmý díl. Hack ‘n’ slash RPG s názvem Star Wars: Uprising vám umožní si pomocí rozsáhlého editoru vytvořit vlastní postavu a následně se vydat bojovat do různých lokací proti Impériu.

 

Důraz bude kladen na kooperaci, kdy budete moct dělat ze svých přátel či lidí, na něž narazíte v průběhu hraní, spojence a bojovat společně s nimi. Přesné datum vydání není k dispozici, očekáváme jej však s mírným předstihem před vypuštěním samotného filmu Star Wars: Síla se probouzí, tedy v průběhu listopadu či začátkem prosince. Hra bude dostupná pro Android a iOS, na Windows Phone zatím řeč nepřišla.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku