TOPlist

Seznam předběhl Google: Mobilní aplikace Stream.cz umožňuje stahovat videa pro offline prohlížení

Internetová televize Stream.cz přichází s užitečnou novinkou, ke které se Google odhodlává již nějaký čas – umožnit stahování videí do mobilního zařízení pro pozdější shlédnutí offline. Paradoxně si tuto funkci mohou užívat jako první uživatelé telefonů se systémem Windows Phone, Seznam tento krok vysvětluje tím, že si může na menší uživatelské základně aplikaci lépe otestovat. Aplikace pro platformy Android a iOS mají být nicméně dostupné brzy.

  

Jednotlivé pořady lze ukládat ručně, případně lze nastavit, aby se oblíbené pořady stahovaly automaticky, jakmile je zařízení připojeno k Wi-Fi. Pro stahování lze navolit maximální paměť, kterou jste schopní obětovat, a také kvalitu stahovaného obsahu. Pořady se pak mohou ukládat jak do vnitřní paměti, tak na paměťovou kartu, je-li v zařízení podporována. Místo v zařízení pak lze uvolnit smazáním již shlédnutých videí.

    

Sledování pořadů na Stream.cz skrze mobilní aplikaci je stále populárnější, aktuálně tak činí 15 procent všech diváků. Aplikaci Stream.cz si můžete stáhnout zdarma z následujících odkazů, offline prohlížení je však zatím dostupné pouze na Windows Phone. 

Odkaz na WP katalog Odkaz na Google Play Odkaz na App Store

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku