TOPlist

SEGA slaví 100 milionů stažení hry Sonic a vpouští do ní ptáky z Angry Birds

Bleskurychlého ježka Sonica asi představovat nemusíme, tato populární postava herního studia SEGA běhá na kapesních konzolích již od roku 1991, od roku 2010 navíc vznikají tituly Sonic pro mobilní platformy iOS, Android i Windows Phone. A právě s jejich pomocí se podařilo studiu SEGA prodat celkem 100 milionů kopií této hry. K oslavě si populární modrý ježek přizval naštvané ptáky ze série Angry Birds.

  

Ve spolupráci se společností Rovio přivedla SEGA do hry Sonic Dash trojici postav ze středověkého sequelu Angry Birds Epic – červeného rytíře, mága Chucka a bombového piráta. Tyto postavy lze po omezenou dobu odemknout sbíráním speciálních Angry Birds tokenů, po jejich získání je pak možné běhat s naštvanými ptáky namísto samotného Sonica. Druhou možností je zakoupit tuto partičku in-game platbami.

   

Čas pro jejich získání je limitován, každý týden bude k dispozici jeden z nich, po jejich získání zůstanou ve hře natrvalo. Hru Sonic Dash si můžete stáhnout zdarma z následujících odkazů. 

Odkaz na Google Play Odkaz na App Store Odkaz na WP katalog

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku