TOPlist

Samsung v Brně otevřel nové servisní centrum, otevřeno má každý den

Samsung rozšířil svou síť servisních center o novou pobočku v areálu brněnského nákupního a zábavního centra AVION Shopping Park. Zákazníkům tak poskytuje další možnost pro autorizovanou opravu mobilních telefonů a tabletů, o kterou se postarají celkem tři servisní technici. Během oprav prováděných na počkání mohou zákazníci navštívit kavárnu umístěnou přímo v servisním centru ve 2. patře.

Nové servisní centrum Samsung v Brně je také součástí nedávno spuštěného projektu Samsung GO, který významně urychluje dobu oprav díky svozu porouchaných mobilních zařízení servisními vozy. Otevírací doba servisního centra je od pondělí – neděle od 9:00 do 21:00.


Na fotografii (zleva): David Mrzena, ředitel zákaznického a servisního oddělení společnosti Samsung Electronics CZ&SK, Hun Lee, prezident společnosti Samsung Electronics CZ&SK a Nikola Astaloš, majitel společnosti ESC sk s.r.o., která nové centrum provozuje.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku