TOPlist

Samsung Galaxy S7 a S7 edge zřejmě nabídnou slot na microSD kartu i voděodolné tělo

Podle nejnovějších informací, které publikoval server VentureBeat.com, by Samsung Galaxy S7 a zakřivený Galaxy S7 edge měly disponovat slotem na microSD kartu a voděodolným tělem. V minulosti jsme vás informovali, že by rodinu Galaxy S7 celkem mohly tvořit až čtyři modely, zda ale budou voděodolné všechny v tuto chvíli nevíme.


Ilustrační obrázek

Obě novinky by se měly pyšnit stupněm krytí IP67, který slibuje úplnou odolnost vůči vniknutí prachu a odolnost vůči vniknutí vody po dobu 30 minut v hloubce 1 metru. Klasický Samsung Galaxy S7 by měl nabídnout 5,1″ Quad HD displej, model edge pak 5,5″ panel se stejným rozlišením, který však na obou okrajích opět bude zakřivený. Objevit by se měla také verze Galaxy S7 edge+ s 5,71″ displejem.

Galaxy S7 by měl dostat 3000mAh baterii, S7 edge pak dokonce 3600mAh akumulátor. VentureBeat dále uvádí, že ve většině zařízení najdeme čip Snapdragon 820, ale na vybraných trzích by se měla objevit i varianta s čipem Exynos 8 Octa 8890. Ve výbavě dále najdeme 4 GB RAM a 32 či 64GB interní úložiště. Oficiálního představení klíčových novinek od Samsungu bychom se měli dočkat 21. února v Barceloně těsně před zahájením Mobile World Congressu.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku