TOPlist

Při koupi modelů Galaxy S4 mini a Galaxy S5 mini vám Samsung vrátí 1000 Kč

Samsung před Vánocemi přichystal slevovou akci na modely Galaxy S4 mini (recenze) a Galaxy S5 mini (recenze), které lze u vybraných prodejců zakoupit a následně získat 1000 Kč z ceny telefonu zpět. Pro získání částky je potřeba se do dvou týdnů se zaregistrovat prostřednictvím této stránky nebo poštou přes P. O. Box. Akce platí od 13. listopadu do 31. prosince 2015 nebo do vyprodání zásob.

Smartphony Samsung Galaxy S4 mini nebo S5 mini lze zakoupit ve značkových prodejnách Samsung a v desítkách dalších kamenných i internetových obchodů. Kompletní seznam prodejců zapojených do akce je k dispozici na této stránce, kde jsou popsány také oba způsoby registrace a podrobná pravidla pro získání 1 000 Kč zpět. V případě nejasností je pro zákazníky zřízena kontaktní infolinka +420 702 193 570 a e-mail [email protected].

Doporučená maloobchodní cena Samsung Galaxy S4 mini je 4 999 Kč a cena Galaxy S5 mini je 7 999 Kč vč. DPH.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku