TOPlist

Samsung Galaxy Note 5 přichází ve dvou nových barvách: Do Evropy se údajně podívá v lednu

Když Samsung v srpnu představil tabletofony Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5, překvapil nedostupností druhého jmenovaného modelu v Evropě. Podle rumunských zdrojů by se však Galaxy Note 5 měl do Evropy oficiální cestou podívat, a to už v lednu příštího roku, bohužel tyto informace musíme prozatím označit slůvkem spekulace.

  

Samsung Galaxy Note 5 byl představen v srpnu ve třech barvách – černé, bílé a zlaté. Korejští zákazníci mají nově možnost zakoupit si tento tabletofon ve dvou nových barvách, růžové a stříbrné. Cena je stanovena na 899 800 wonů (19 tisíc korun bez DPH) za 32GB model a 965 800 wonů (20 400 korun bez DPH) za 64GB model. Růžová varianta bude dostupná pouze s větší vnitřní pamětí.

   

Pokud Galaxy Note 5 v lednu do Evropy skutečně přijde, avšak ani jedna z pěti barevných variant se vám nebude zamlouvat, není problém vyzdobit si záda Galaxy Note 5 podle svého nebo mít kryt zcela průhledný. Návod zveřejnil uživatel serveru Reddit s nickem Skarface08. Zadní skleněný kryt lze podle něj odlepit horkým vzduchem za pomoci tenkého plastového předmětu, z odstraněného skla je pak možné sejmout původní barevnou folii a nahradit ji vlastním grafickým výtvorem (například matným sprejem) nebo ponechat záda zcela průhledná.

  

Tímto způsobem lze zřejmě postupovat na jakémkoliv novějším Samsungu Galaxy se skleněnými zády, ovšem nepochybně tak uživatel přijde o záruku.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku