TOPlist

Samsung Galaxy Mega On: Dostupný tabletofon s 5,5” displejem prozrazen v benchmarku

Samsung připravuje další přírůstek do řady levných tabletofonů Galaxy Mega. Novinka nesoucí označení SM-G6000 byla zachycena v benchmarku GeekBench 3, v němž získala 460/1367 bodů. Aplikace tvrdí, že použitý procesor nese označení MSM8916, což odpovídá Snapdragonu 410. Proti tomu ovšem hovoří uvedený takt 1,4 GHz a není tudíž vyloučeno, že se jedná o novější Snapdragon 412. V této otázce tedy zatím úplně jasno není.

Další specifikace zahrnují 5,5palcový displej s rozlišením 720 x 1280 px, operační paměť s neoslnivou kapacitou 1 GB a 8GB interní úložiště rozšířitelné o paměťové karty. Zadní strana se stala domovem pro 13Mpx fotoaparát, jemuž sekunduje ještě 5Mpx snímač nad obrazovkou. Kdy bude Galaxy Mega On odhalen oficiálně zatím netušíme, pravděpodobně ale nebudeme muset čekat dlouho. K dispozici nejsou ani informace o dostupnosti a ceně

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku