TOPlist

Profesia days: Hledáte nové příležitosti? Vyměňte na jeden den online za offline

Zjistěte, jaké pracovní podmínky a benefity nabízejí čeští zaměstnavatelé. Využijte možnost promluvit si se zástupci společností osobně. Poznejte potencionální kolegy a koloběh běžného dne ve firmě a to vše bez stresu z pohovoru.

Pracovní portál Profesia.cz, který denně zveřejňuje tisíce aktuálních nabídek práce, přejde příští týden i do offline režimu. Společnost Profesia připravuje v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA Letňany dvoudenní veletrh práce a příležitostí Profesia days 2015.

Více, než se dozvíte z pracovních nabídek

Profesia days je inspirativním setkáním, které je určené jak aktivním uchazečům o práci, tak všem, kteří chtějí objevit nové příležitosti pro svůj profesní i osobní růst. Odneste si novou motivaci z přednášek a workshopů a otestujte své jazykové a počítačové znalosti.

 

Veletrh je vhodným místem i pro studenty a absolventy, kteří zde najdou přímo firmy hledající nové talenty. Mladí uchazeči o práci se díky tomu mohou zorientovat v pracovním procesu a získat know-how od úspěšných lidí v odvětví, které je zajímá. Nikdy totiž není příliš brzy pracovat na své kariéře.

Zaměstnavatelé na Profesia days kromě pracovních pozic poskytnou i cenou zpětnou vazbu. Veletrh je zdarma a má něco zajímavého pro každého. Přijďte si to 21. nebo 22. října ověřit osobně. Více se dočtete na profesiadays.cz a aktuality z příprav najdete v příspěvcích na Facebooku.

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku