TOPlist

Tajemný smartphone od OnePlus na nových fotografiích: Premiéra už zítra?

O tom, že OnePlus chystá letos představit ještě jeden model, jsme vás již informovali. První uniklé rendery zachycovaly telefon se dvěma fotoaparáty a kruhovou čtečkou otisků prstů. Americký federální výbor pro telekomunikace nyní zveřejnil dvě fotografie nového zařízení od OnePlus.

 

Na první pohled je jasné, že se telefon od dříve uniklých renderů značně liší. Na zádech přístroje je totiž vidět pouze jedna čočka fotoaparátu. Zmizela také čtečka otisků prstů, což je velká škoda. Novinku s kódovým označením One E1005 bude pohánět dosud nespecifikovaný čipset s maximálním taktem 1,9 GHz. Podle dřívějších spekulací možná výrobce vsadí na model z produkce MediaTeku. Podpora technologií LTE, WiFi, GPS a Bluetooth je samozřejmostí. Podle všeho se zároveň dočkáme i akumulátoru s kapacitou 2450 mAh.

 

O konkrétních parametrech displeje zatím nepadla žádná zmínka. Podle všeho bude ovšem novinka vybavena 5-5,2 palcovým displejem s rozlišením FullHD. Je tak zřejmé, že se bude jednat o menší telefon než je současná vlajková loď OnePlus 2. K oficiálnímu představení by mohlo dojít již zítra. Výrobce totiž pořádá v Indii akci s názvem „The Next Big Step“. Podle dostupných indicií by se nový model mohl jmenovat OnePlus X.

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku