TOPlist

Vánoční nabídka u O2: Bonus k LTE telefonům až 3000 Kč

Operátor O2 již zítra, tedy 1. listopadu, odstartuje svoji vánoční nabídku. Novým i stávajícím zákazníkům letos nabídne bonus na tarif až 3000 korun při koupi nového LTE telefonu značky Samsung, Lenovo a Apple.

Vánoční bonus je možné získat k jakémukoli z více než třiceti telefonů značky Samsung, Lenovo a Apple. Bonus na tarif se zákazníkům promítne v následujících 24 vyúčtováních, podmínkou není restart závazku.

Pokud si například zákazník využívající tarif FREE CZ 3 GB pořídí nový Samsung Galaxy J5, získá následující dva roky slevu 125 korun. LTE Telefon jej tak vyjde na 2 495 korun namísto původních 5 495 korun.

U všech telefonů je možné využít nákupu na splátky bez navýšení, nově také s nulovou akontací u kteréhokoli mobilu a možností zařízení pojistit proti poškození a krádeži. Kompletní nabídka všech LTE telefonů a tabletů je k dispozici na webu operátora, zařízení je možné pořídit také na všech 146 O2 Prodejnách, kde konzultanti zákazníkům poradí s výběrem telefonu a zdarma vymění SIM kartu v případě, že ta stávající nepodporuje LTE.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku