TOPlist

Aplikaci Můj T-Mobile aktivně používá 100 tisíc uživatelů: Nejčastěji zjišťují volné minuty, SMS a přenesená data

Aplikace Můj T-Mobile, mobilní správce účtů růžového operátora, spatřila světlo světa v roce 2013 na platformách Android a iOS, o rok později se dočkali i majitelé zařízení se systémem Windows Phone. T-Mobile se nyní pochlubil několika statistikami, které získal právě na základě využívání této aplikace.

 

Tu si od jejího počátku stáhlo zhruba 400 tisíc unikátních uživatelů, v loňském roce to bylo 142 tisíc. Není překvapením, že drtivá většina jsou uživatelé zařízení s Androidem (108 tisíc), následováni uživateli systému iOS (necelých 20 tisíc) a zbytek připadá na Windows Phone (zhruba 15 tisíc).Sto tisíc uživatelů využívá aplikaci aktivně (minimálně jednou měsíčně), přitom na začátku loňského roku byla aktivní pouhá třetina lidí.

 

Tato aktivita se výrazně projevila na způsobu obsluhování vlastního účtu. Na začátku loňského roku přistupovalo ke správě účtu skrze mobilní aplikaci pouze 11,1 % lidí (ve prospěch webu, zákaznického centra nebo telefonní linky), nyní mobilní aplikaci věří přes 40 procent uživatelů.

  

Zákazníky nejvíce zajímají volná data, SMS nebo minuty hovoru, dále pak informace o posledním vyúčtování, aktuální útrata nebo informace o vlastním tarifu.

 

Pokud jste zákazníky T-Mobile a ještě aplikaci Můj T-Mobile nevyužíváte, můžete si ji stáhnout z následujících odkazů.

Odkaz na Google Play Odkaz na App Store Odkaz na WP katalog

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku