TOPlist

Můj pes: Interaktivní kniha o plemenech psů pro tablety s Androidem a iOS

 

Nová česká aplikace „Můj pes“, která zároveň funguje jako interaktivní kniha, přináší informace, zajímavosti a fotografie nejběžnějších plemen psů. Dozvíte se o jejich historii, charakterových vlastnostech, průměrné velikosti a délce života a způsobu chovu. aplikace je zdarma dostupná pro jablečné iPady s iOS 6+ a tablety s Androidem 4.1+. Pro chovatele je v aplikaci připravena možnost publikovat a sdílet fotografie a informace o svých psech, tzv. Medailonky. Pro uživatele, zabývající se touto problematikou hlouběji, je zde možnost sdílet názory a rady prostřednictvím komentářů k daným plemenům.

Odkaz na App Store Odkaz na Google Play

V aplikaci najdete následující plemena psů: Afghánský chrt, Akita inu, Aljašský malamut, Americký pitbulteriér, Anglický buldok, Anglický mastif, Anglický špringršpaněl, Australský honácký pes, Australský ovčák, Barzoj, Basenji, Baset, Beauceron, Belgický ovčák, Bernský salašnický pes, Bígl, Bílý švýcarský ovčák, Bišonek, Bladhaund, Bobtail, Bordeauxská doga, Border kolie, Bostonský teriér, Boxer, Brazilská fila, Brittany, Bulmastif, Cardigan, Čau-čau, Československý ovčák, Český teriér, Čínský chocholatý pes, Čivava, Coton de Tuléar, Curly coated retrívr, Dalmatin, Dingo, Dobrman, Erdelteriér, Faraonský pes, Foxteriér, Francouzský buldoček, Gordonsetr, Greyhound, Irský setr, Irský teriér, Irský vlkodav, Jack Russel teriér, Japan-chin, Jezevčík, Kavalír king Charles španěl, Keeshond, Knírač, Kokršpaněl, Kolie, Komondor, Labradorský retrívr, Lhasa apso, Maltézský palácový psík, Mops, Německá doga, Německý ovčák, Novofundlandský pes, Papillon, Pekingský palácový psík, Pembroke, Peruánský naháč, Pomeranian (Trpasličí špic), Pudl, Pyrenejský horský pes, Rhodéský ridgeback, Rotvajler, Saluka, Samojed, Šarpej, Šeltie, Sibiřský hasky, Šiperka, Skotský teriér, Slovenský čuvač, Středoasijský pastevecký pes, Svatobernardský pes, Vipet, Výmarský ohař, West highland white teriér, Yorkshirský teriér a Zlatý retrívr.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku