TOPlist

Moto X Force: Odolná vlajková loď s 5,43″ Quad HD displejem má přijít v prosinci

Motorola chystá nový přírůstek do své řady vlajkových telefonů Moto X. Podle zářijových informací je vyvíjen pod kódovým označením Bounce, ačkoliv jeho právé jméno má být Moto X Force. Oproti Moto X Style a Moto X Play má tento model potěšit zvýšenou odolností vůči nárazům a na svět přijde v několika barevných variantách.

  

Telefon má dostat 5,43″ displej s Quad HD rozlišením, nad ním se má nacházet 5Mpx kamerka pro selfies. Fotoaparát na zadní straně bude schopný tvořit snímky o rozlišení 21 megapixelů. O pohon se postará procesor Qualcomm Snapdragon 810 za podpory 3 GB operační paměti. Vnitřní paměť má být variantně 32 nebo 64 GB, nemá chybět ani slot na paměťové karty. Moto X Force si bude brát energii z masivní 3 760mAh baterie.

  

Motorola Bounce má být odhalena v prosinci letošního roku, její cena se má pohybovat okolo 4 000 CNY, což je v přepočtu asi 15 200 korun bez DPH. Doufáme, že se po restrukturalizaci mobilní divize Lenova podívají telefony Motorola oficiálně i do našich končin.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku