TOPlist

LG Watch Urbane LTE se začínají prodávat v Jižní Koreji, známe jejich cenu

Tahounem LG na veletrhu MWC byly překvapivě hodinky Watch Urbane (LTE), které opět posunuly design chytrých hodinek blíže k těm klasickým. Základní model bez LTE modulu jsou „pouze” překrytované hodinky G Watch Round, zajímavější je však model Urbane Watch LTE se systémem WebOS a schopností obsloužit telefonní funkce. 

   

Ten se tento pátek začal prodávat v Jižní Koreji, jeho cena je 650 tisíc Wonů, což je v přepočtu necelých 15 tisíc korun bez DPH. Pro srovnání podobně nezávislé hodinky Samsung Gear S se na českém trhu prodávají zhruba o pět tisíc korun levněji. Otázkou ovšem je, zda se k nám LG Watch Urbane LTE vůbec dostanou, díky integrované SIM kartě snad jen za pomoci některého z operátorů.

Podívejte se, jak se nám LG Watch Urbane líbily přímo na veletrhu MWC 

Korejští operátoři nabízejí Watch Urbane LTE podobně jako mobilní telefony za dotovanou cenu společně s balíčkem volných minut, SMS a dat. Nás by ale více zajímala cena LG Watch Urbane bez LTE s platformou Android Wear, neboť tento model má mnohem větší šanci dostat se na náš trh. Rozhodně budou stát méně než 15 tisíc korun. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku