TOPlist

LG 1. října nejspíše představí model LG V10 se dvěma displeji

Mobilní podzim veletrhem IFA a tiskovou konferencí Apple ještě neskončil, na konci září má Google představit nové Nexusy a 6. října přihodí svoje novinky Microsoft. Aby toho nebylo málo, svolala společnost LG svoji tiskovou konferenci na 1. října do New Yorku.

  

Zatím není jisté, jakého produktu se dočkáme, nejpravděpodobnější je však představení telefonu V10, který nedávno zachytila čínská certifikační autorita TENAA. Zvláštností tohoto zařízení má být sekundární displej umístěný na čelní straně nad hlavním displejem, využití má najít zejména při zobrazování notifikací na příchozí a zmeškané události.

   

Hlavní displej má disponovat úhlopříčkou 5,7″ a Quad HD rozlišením, výbava má dále zahrnovat procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 64GB úložiště a 16Mpx fotoaparát s laserovým ostřením. Na zádech nemá chybět ani čtečka otisků prstů. Doufáme, že nebude dostupnost tohoto telefonu omezena pouze na vybrané trhy, a dorazí i do našich končin. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku