TOPlist

LG G4 Note se odhaluje na prvních snímcích: Pod kovými zády se ukrývá stylus

Před několika dny prolétly internetem snímky dosud nepředstaveného LG, přičemž většina zdrojů uvedla, že se jedná o chystanou vlajkovou loď LG G4, která má být představena na konci příštího měsíce. Vzhledem ke kovovým zádům přístroje a integrovanému stylusu v horní straně zařízení ale se spíše jedná o tabletofon LG G4 Note, o němž jsme psali před nedávnem.

   

Fotografie zveřejnil na XDA fórum údajně zaměstnanec operátora T-Mobile. Zobrazený přístroj má být konkurencí pro příští generaci tabletofonu Samsung Galaxy Note, představen má být někdy ve druhém čtvrtletí letošního roku.

   

Hardwarová výbava nemá v ničem zaostávat za aktuálními vlajkovými loděmi, operačním systémem zařízení je v tuto chvíli Android 5.0.2 Lollipop, verze však může do oficiálního představení ještě poskočit. Vzhledem k přítomnosti stylusu neočekáváme u tohoto tabletofonu prohnuté tělo, klasické LG G4 však zřejmě mírně zahnuté bude.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku