TOPlist

LG chystá chytré hodinky s jemným displejem: Jemnost prý přesáhne 400 ppi

Chytré hodinky se pomalu ale jistě začínají objevovat na zápěstích mobilních nadšenců. Mezi nejzajímavější kousky patří kromě Apple Watch (recenze) hlavně LG Watch Urbane. Ty se svým vzhledem podobají klasických ručičkovým hodinkám, a přesto nabízí velmi slušnou výbavu. Podle posledních zpráv chystá LG nový model. Ten bude lákat především na velmi jemný displej.

 
Nástupce LG Watch Urbane prý dostane displej s vysokým rozlišením

Rozlišení displeje totiž bude 480 × 480 pixelů. Zatím není jasné, zda výrobce vsadí na kruhový či čtvercový displej. Zatím nemáme žádné informace o tom, jak velké hodinku budou. Pokud si ovšem zachovají podobné rozměry jako zmíněný model Watch Urbane, mohla by se výsledná jemnost displeje pohybovat zhruba kolem 350 ppi. Některé odhady dokonce hovoří o tom, že bude plánovaná novinka disponovat menším displejem a jemnost tak přesáhne hranici 400 ppi. Napovědět by mohl zářijový veletrh IFA, kde bychom se mohli dozvědět další informace. 

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku