TOPlist

Huawei SnapTo představen: Na mušku si bere Moto G

Huawei oficiálně odhalil nový přírůstek do svého portfolia smartphonů v podobě modelu s označením SnapTo. Jedná se o přímého konkurenta pro populární levnou Motorolu Moto G a shodně tak nabídne pětipalcový displej s rozlišením 720 x 1280 px doplněný o čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400. Tomu sekunduje 1GB operační paměť a pro uživatelská data je připraveno interní úložiště s kapacitou 8 GB rozšířitelné o paměťové karty microSD.

 

Oproti Motorole Huawei strádá v oblasti rozlišení fotoaparátu, které činí pět megapixelů. Na přední straně poté naleznete ještě 2Mpx snímač. Přísun energie má na starost baterie s kapacitou 2200 mAh a potěší také podpora LTE. Operačním systémem se stal Android 4.4 doplněný o nadstavbu EmotionUI 2.3, o aktualizaci na Lollipop ale nejsou v tuto chvíli k dispozici žádné informace. Zařízení vstoupí na americký trh již 17. dubna, nad dostupností v Evropě však visí otazník.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku