TOPlist

Huawei se chystá na MWC: Nové modely představí už 1. března

Huawei oznámilo termín tiskové konference související s veletrhem MWC. Stejně jako HTC zvolilo den ještě před samotným zahájením a své novinky tak odhalí v neděli, 1. března, přičemž slibuje „překvapení, která vám umožní osvobodit své sny“. Pokud budeme uvažovat v realističtějších hladinách, pak se očekává především příchod klíčového modelu Ascend P8.

 

Ten by podle dostupných informací měl být vybaven 5,2palcovým Full HD displejem se zakřiveným sklíčkem, jenž bude doplněn o osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 930 vyrobený 16nm technologií. Pokud se i letos výrobci podaří udržet cenu pod magickou hranicí deseti tisíc korun, pak se bude rozhodně jednat o zajímavou nabídku. Nutno ovšem podotknout, že jisté spekulace hovoří i o odhalení na zcela nezávislé konferenci konané v dubnu či květnu, zatím nicméně nedokážeme říct, která z variant je tou správnou.

 
Svého nástupce se možná dočká i úspěšný tabletofon Ascend Mate 7

Dočkat bychom se mohli také nástupce úspěšného tabletofonu Ascend Mate 7 (recenze), zde ovšem nejsou zatím žádné přesnější specifikace k dispozici. Tím seznam rozhodně nekončí, mluví se totiž také o odhalení nových tabletů a pravděpodobně nebude chybět ani nějaké zajímavé příslušenství. Přesnějších informací se pravděpodobně dočkáme během února a naše redakce nebude chybět ani na samotné konferenci.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku