TOPlist

HTC slaví konec fotbalové Ligy mistrů modelem One M9 ze zlata: Na Twitter jej vyfotilo iPhonem 6

Společnost HTC se předloni stala hlavním partnerem fotbalové Ligy Mistrů a Evropské ligy UEFA, dokonce využila zápasy těchto soutěží k odhalení data představení letošní vlajkové lodě HTC One M9. Pohárová sezona byla zakončena sobotním finále mezi Barcelonou a Juventusem, načež HTC zveřejnilo na svém oficiálním Twitteru obrázek limitované fotbalové edice HTC One M9 z 24karátového zlata.

  

Tyto telefony budou k dispozici pouze v limitovaném množství, přičemž každý z nich bude mít na zádech vyryté unikátní číslo, představující sedadlo berlínského stadionu, kde se finále hrálo. Cenu těchto zlatých modelů HTC neupřesnilo, a navíc muselo původní Tweet s obrázky zlatého telefonu smazat. Proč?

  

Zvídavé oči si totiž všimly, že fotografie byla pořízena iPhonem 6, což dokazuje odraz v pravém dolním rohu zad zlatého telefonu. HTC poté zveřejnilo stejný tweet, ale již s novými obrázky.


V naší recenzi jsme fotoaparát HTC One M9
příliš nepochválili, a tak možná HTC při pořizování snímků vsadilo na osvědčeného koně. Každopádně se (byť zřejmě nechtěně) postaralo o rychle se šířící virální reklamu na svůj nový zlatý model. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku