TOPlist

Chytrý náramek Grip od dvojice HTC a Under Armour se opět odkládá

Společnost HTC navázala v loňském roce spolupráci s výrobcem oděvů Under Armour, jejich společným dítětem se stal v březnu představený chytrý fitness náramek Grip. I když nás jeho vzhled a funkce zaujaly, vyzkoušet jsme si jej nemohli, neboť jej HTC dosud nezačalo prodávat. V červenci tchajwanský výrobce oznámil, že se měl začít prodávat „později v letošním roce“, nyní již víme, že tento příslib splnit nestihne.

  

Server Phandroid nyní získal oficiální vyjádření, v němž je uveden nový termín „na začátku příštího roku“. Ve zprávě HTC dále sděluje, že jeho tým udělal pozoruhodnou práci a těší se, až brzy poskytne veřejnosti produkt, který pomůže zlepšovat zdraví a kondici sportovcům všech úrovní. Nám nezbývá než věřit, že HTC téměř rok od představení nakonec svoji první nositelnou elektroniku skutečně začne prodávat.  

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku