Nastavení přerušovaného vibračního vyzvánění

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Odpovědět
xkovi
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv led 31, 2008 14:31

Nastavení přerušovaného vibračního vyzvánění

Příspěvek od xkovi »

Zdravim, moc bych ocenil, kdyby mi nekdo poradil, jak treba v registrech ci kdekoli nastavit, aby iPAQ 614c vibroval prerusovane v modu "vibrate and ring"? Zjistil jsem, ze kdyz hornim tlacitkem prepnu zarizeni do ticheho modu, vibruje prerusovane, ale pri zapnutem vyzvaneni vibruje kontinualne a to me stve. Tedy abych byl presny, u jednoho prednastaveneho vyzvaneni (takove to klasicke zvoneni) to vibruje prerusovane, u vsech ostatnich (o mp3 ani nemluvim) to vibruje kontinualne, coz je k nicemu a ztraci efekt, navic mam strach o motorek, co se o vibrovani stara, aby se brzy neoddelal.
xkovi
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv led 31, 2008 14:31

Příspěvek od xkovi »

Zarazi me, ze nikomu z vas tato vlastnost ipaqu 614c nevadi??? :???: Kdyz preci nastavim vibrovani + zvoneni na jakemkoli jinem "hloupem" telefonu bez OS, normalne prerusovane vibruje a k tomu hraje jakoukoli skladbu...kontinualni vibrovani u 614c je totalne na **** a fakt se divim, ze si dosud nikdo nestezoval :evil:

Kazdopadne nasel sem na xda developers toto:

Kód: Vybrat vše

Phone Ringtone Script [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0]
Change the value of "Script"
Here's the code:
a - stands for display
r - repeat/replay the script again
c - sets the volume C50, c150, c100
f - means flash .. f1 flash for 1 second and f0 stands for flash continuously
p -means play ringtone
v- vibrate then incorporate te]with number to state how many seconds it will vibrate example. v3 vibrate for 3seconds or v0 for continous
w - stands for wait or pause then specify how many seconds like w3(wait for 3 seconds)
Ovsem je to zatim nanic... standardni nastaveni "vibrate and ring" na av0pw3r udela to, ze vibruje soucasne s prehravanim skladby, ale kontinualne.

Jakmile se clovek pokusi pohrat si s parametry v a w, jedine, ceho dosahne, je prerusovane vibrovani v pozadovanych intervalech, ale teprve pak se spusti prehravani. Typicky ted mam nastaveno napr.:

Kód: Vybrat vše

av1w1v1w1v1w1pw3r
To potom 3x zavibruje prerusovane, teprve pak se spusti mp3 skladba. To je sice lepsi jak standardni nastaveni "vibrate then ring", coz dementne zavibruje dloooouze a pak se spusti skladba. Ovsem aby prehraval a soucasne prerusovane vibroval, to se mi zatim nepodarilo. Nechapu pritom, ze pri v0 vibruje a hned prehrava i skladbu, jakmile ale nastavim neco jineho jak 0, zacne se to chovat sekvencne, tj. dela vse postupne, jak je napsano - nejdriv vibruje, pak zacne prehravat...kdyz to zkusim obracene, tj. dat nejprve p a pak kombinace v1w1, hodla to prehrat treba 3minutovou mp3 a teprv pote vibrovat...proste me to pije krev!

Tak jestli nekdo objevi zazracnou kombinaci parametru, ktera vibruje prerusovane soucasne s prehravanim skladby, sem s ni! :-D A kdyby to nekdo vykoumal i pro smsky (mam rad 3 prerusovane vibrace + soucasne prehrani vlastniho zvuku jako jsem to mel na SE K750i), budu platit zlatem! :twisted:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 »

Tak je to u všech WM... Možná by to šlo nějakou aplikací, ale neslyšel jsem o ní... Kdyby něco takovýho existovalo, tak bych měl radost... Zatim jsem to vyřešil tak, že vyzvánim bez vibrací (protože na mým starým Siemensu vibrace stejně skoro nešly cejtit, tak jsem zvyklej)
xkovi
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv led 31, 2008 14:31

Příspěvek od xkovi »

Prave ze tusim nektery jiny znacky s WM zarizenim to umi (myslim, ze E-TEN). Kazdopadne kdyz treba takovy budik Chronos umi dokonce nastavovat i delku vibraci na ms, muzu si navolit co me napadne a jak presne to ma prehravat a zaroven vibrovat, tak sakra proc to neumi i blby windows :evil: Ja teda z SE K750i jsem si na vibrace vcetne zvoneni zvykl a ted mi to proste chybi...
Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti