ludkovia mam mensi problemik pouzival som Resco Keyboard ale zmenil som owners name ... a preplo sa mi to do trial mode a netusim ako odinstalovat klavesnicu uplne aby som mohol zadat reg code ...
skusal som odinstalovat z programov ale po opatovnom nainstalovani stale chyba moznost register ... (stale mi to len oznamilo ze sa zmenilo meno a klavenisca sa prepla do trial mode ... a ze mam zadat mail a poslu mi new code ... (problem je v tom ze je to vyliecenu verziu cize toto cez mail neprichadza do uvahy))
skusal som aj uninstall aj odstranenie z registrov + vymazanie z program files + precistenie cez SK Tools ...
skusal som uz asi vsetko okrem HR ale stale nie a nie dostat sa k regitracii ... (skusal som aj uninstall vsetkych resco veci ale stale nepomohlo) :(
prosim ak niekto z vas vie ako to vyriesit prosim poradte ...
vadi mi to hlavne preto, pretoze ked pisem na klavesnici tak to v urcitych intervaloch hodi hlasku ze sa zmenilo meno a klavesnica je prepnuta do trial mode a mam si vyziadat nove heslo cez mail ... (skusal som aj zadat mail ci ma nepusti k registracii ale nie nepusti)
Resco keyboard (full uninstall)
skusal som aj reinstal ...
skusal som aj toto co pises lenze jediny problem je ze tam nemam register ale mam tam len licenced to : ob3l1x
jediny problem je ze predtym som tam mal ine meno a teraz ked som to zmenil to stale hlasi ze je potrebne zadat mail a preregistrovat to :(
uz som z toho v koncoch skusal som aj v registroch hladat nejaky subor kde mozu byt udaje zapamatane ale nikde neviem nic najst :(
skusal som aj toto co pises lenze jediny problem je ze tam nemam register ale mam tam len licenced to : ob3l1x
jediny problem je ze predtym som tam mal ine meno a teraz ked som to zmenil to stale hlasi ze je potrebne zadat mail a preregistrovat to :(
uz som z toho v koncoch skusal som aj v registroch hladat nejaky subor kde mozu byt udaje zapamatane ale nikde neviem nic najst :(
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 6S Plus
Když jsem před časem kupoval nějaký soft, tak si pamatuji že byl vázán na jméno vlastnika telefonu a na základě něj se vygeneroval registrační kod. Spletl jsem se při vypisování objednávkového formuláře a jako část jména jsem místo Jiri xxxxxx napsal Jri xxxxxx a musel jsem si zaplatit dvakrát. Takže si myslím že budeš muset v telefonu vrátit původní jméno vlastníka, nebo si ho znovu zakoupit.