Cerne mrtve obrazky

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Odpovědět
otra
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob srp 30, 2014 15:28
Zařízení: Nokia

Cerne mrtve obrazky

Příspěvek od otra »

Zdar, dnes jsem mel tel. pripojeny k PC, stahoval a pote mazal fotky a videa a ještě si tam nahraval nejake obrazky jako tapety. Pote se mi tam však objevily ty cerne "kostky".

http://www.jpeg.cz/images/2014/10/21/6KrG.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Nejdou smazat ani v telefonu, ani v PC (tam se vůbec nic nezobrazuje, ani když dam zobrazit napr. skryte soubory). I když smazu cely obsah adresare Pictures, restartuju telefon, porad to tam zustava a po všech tech pokusech jejich počet ještě narostl na počet 52! Nemam tam ani zadnou aplikaci, která by sloužila k nejake praci s obrazky a držela si v nejake mezipameti ty, které jsem přes PC smazal. Telefon nepodporuje pametovky, takze timto smerem neuvazujte. Nenapada nekoho něco? Jasne, hard reset by to jiste vyresil, ale do toho se mi logicky nechce.
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Cerne mrtve obrazky

Příspěvek od hujer »

Tak zjisti, z kterého to je vlastně alba. Ty zobrazuješ "Všechno", kde je mix obrázků z různých alb/složek. Klidně to může být něco ze Screenshots nebo Uložených obrázků apod. Prozkoumej každé album zvlášť.
otra
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob srp 30, 2014 15:28
Zařízení: Nokia

Cerne mrtve obrazky

Příspěvek od otra »

Tam nejsou videt vubec nikde. Telefon zobrazuje akorat dlazdice: "Z fotoaparatu" a "Tapety", coz je adresar, ktery jsem si vytvoril pro pouzivana pozadi. A v nich je jen to, co tam ma byt. Ani v aplikaci Soubory neni videt nic, co bych mohla byt predloha tech cernych potvor :roll:
Odpovědět

Zpět na „Windows Phone 8.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů